Αντωνία Ρουμελιώτη: Η Ελληνίδα σύντροφος του πρωταγωνιστή του Bridgerton που έχει λάβει μέρος στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Μπορεί μόλις να κυκλοφόρησαν τα τελευταία επεισόδια της τρίτης σεζόν του Bridgerton στο Netflix, ωστόσο όλοι μιλούν για τη νέα σχέση του πρωταγωνιστή Luke Newton με μια εντυπωσιακή Ελληνίδα χορεύτρια, την Αντωνία Ρουμελιώτη.

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι σε σχέση από τις αρχές του 2024, ωστόσο η αποκάλυψη έγινε πριν λίγες μέρες όπου απαθανατίστηκαν χεράκι χεράκι στην Νέα Υόρκη, πηγαίνοντας σε ένα after party για την πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς στο Netflix.

 

Ποια είναι η Αντωνία Ρουμελιώτη που «έκλεψε» την καρδιά του Colin Bridgerton

Η 23χρονη Ελληνίδα φοίτησε στο Wilkes Academy of Performing Arts στην Αγγλία όπου και αποφοίτησε το 2022. Έκανε το πρώτο της επαγγελματικό ντεμπούτο στο «Peter Pan» το 2021.

Η χορεύτρια εμφανίστηκε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» το 2017 όταν ήταν μόλις 16 ετών. Η Αντωνία και ο παρτενέρ της, Γιώργος Μιχαηλίδης, κατάφεραν να περάσουν από τις οντισιόν και να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Οι δυο τους είχαν όνειρο να χορέψουν στο West End του Λονδίνου και στο Broadway.

Επίσης, η Αντωνία Ρουμελιώτη έχει κάνει εμφανίσεις στο «Βρετανία έχεις ταλέντο» και στο «Dancing on Ice».



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ