Αντωνία Καούρη – «Άνωση» (EP)

 Το ολοκαίνουργιο ελληνόφωνο dance EP της ταλαντούχας ερμηνεύτριας μόλις κυκλοφόρησε!

Λίγες ώρες πριν ανοίξει τις συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου, η εντυπωσιακή Αντωνία Καούρη (KAOURAKI) παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο μουσικό της project, με ήχους που για πρώτη φορά προσεγγίζει δισκογραφικά.

Ο λόγος για το EP με τίτλο «Άνωση» που περιλαμβάνει το ομότιτλο track, καθώς επίσης και άλλο ένα νέο single με τίτλο «Πιο Πάνω».

Τα νέα τραγούδια της Αντωνίας αποτελούν δημιουργίες της ίδιας σε μουσική και στίχους, ενώ έχει επιμεληθεί για πρώτη φορά και την παραγωγή των project της. Πειραματιζόμενη κατά καιρούς με διάφορα είδη μουσικής, από ελληνική μελωδική και urban pop, μέχρι jazz και ξενόγλωσσα κομμάτια, τόσο σε κάθε ένα από τα live performances της, όσο και στις επίσημες κυκλοφορίες της, η Αντωνία στο EP «Άνωση» μας παρουσιάζει άλλη μια πτυχή της πολυδιάστατης μουσικής της ταυτότητας.

Το καλλιτεχνικό project της Αντωνίας με τίτλο «Άνωση» αποτελεί έναν συνδυασμό dance ρυθμών με παραδοσιακά όργανα, electro και χορωδιακά στοιχεία με ελληνικό στίχο, μια πραγματικά πρωτοποριακή δημιουργία για την εγχώρια μουσική σκηνή.

Μέσω της καινούργιας της καλλιτεχνικής δουλειάς, η Αντωνία Καούρη εγκαινιάζει μια νέα μουσική persona (KAOURAKI) με έμφαση στην ηλεκτρονική μουσική, ενώ σύντομα και η κυκλοφορία άλλων 3 νέων τραγουδιών που θα ολοκληρώσουν το EP. 

Βρείτε το EP «Άνωση» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://AntoniaKaouri.lnk.to/AnosiPR

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ