Ανθή Βούλγαρη: Η αποκάλυψη για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της – «Το ανακάλυψα στο νοσοκομείο, έπαθα επιληπτική κρίση»

Η Ανθή Βούλγαρη φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια με την υγεία της, που ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια.

Χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο: «Μετά το 2017 και την περιπέτεια υγείας μου, έλεγα ότι θέλω να βοηθάω τον κόσμο. Το κατάλαβα γιατί όταν αποφάσισα να το πω και να το μοιραστώ, είχα πολλά μηνύματα ότι μας έδωσες δύναμη. Το ανακάλυψα τυχαία, είχα ζαλάδες και νόμιζα ότι ήταν από τη δουλειά. Δούλευα πάρα πολύ πριν το πάθω αυτό και καλοκαίρι δεν πήγαινα διακοπές. Είπα ότι θα είναι υπερκόπωση κι έπεσα κάτω. Το ανακάλυψα στο νοσοκομείο. Έπαθα επιληπτική κρίση».

Στη συνέχεια, η Ανθή Βούλγαρη πρόσθεσε: «Είχα έναν μήνα να το συνειδητοποιήσω και τον Σεπτέμβρη μπήκα στο νοσοκομείο. Το σοκ το έπαθα μετά το χειρουργείο. Μέχρι να μπω και να χειρουργηθώ, προσπαθούσα να ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Ήθελα να κάνω μπάνιο, να είμαι καλά και με τον σύντροφό μου. Αφού έκανα το χειρουργείο και γύρισα πίσω και το σκέφτομαι και με πιάνει ένα κλάμα. Μετά το χειρουργείο με έπιασε μία ταραχή και συνειδητοποίησα τι έχει γίνει. Τώρα πάει, πέρασε, είμαι καλά και συνεχίζουμε. Με άλλαξε. Είπα ότι από εδώ και πέρα θα κάνω αυτό που με ευχαριστεί και με γεμίζει, θα ακούω το σώμα μου και δεν θα είμαι πολύ αυστηρή με τους άλλους».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ