Άνω Λιόσια: Κρατείται σε ψυχιατρείο ο 59χρονος γιος – Επιμένει ότι δεν έκανε κάτι κακό

Σε ψυχιατρείο κρατείται ο 59χρονος γιος του 82χρονου, που βρέθηκε απανθρακωμένος το βράδυ της Παρασκευής στην αυλή του σπιτιού τους, στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να κρατηθεί σε ψυχιατρείο έως ότου βγει το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα διευκρινίζει την αιτία θανάτου του άτυχου ηλικιωμένου.

Ο 59χρονος γιος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φαίνεται πως δεν έχει συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα και έχει ασυνάρτητους συλλογισμούς. Επιμένει, πάντως, πως δεν δολοφόνησε τον πατέρα του και δεν έκανε κάποιο κακό, λέγοντας ότι έκαψε το πτώμα του ηλικιωμένου γιατί δεν είχε λεφτά για να του κάνει κηδεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας έχει ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης του 59χρονου. Σε βάρος του, πάντως, άσκησε δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιώπηση ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι η φρικτή υπόθεση στο σπίτι της οδού Αγαμέμνονος αποκαλύφθηκε από περίοικους, λόγω της έντονης δυσοσμίας και των καπνών που είδαν. Όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό σκηνικό. Εντόπισαν στην αυλή του σπιτιού το απανθρακωμένο πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα πάνω σε ένα καμένο στρώμα και δίπλα του βρισκόταν ο 59χρονος γιος του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του 82χρονου ανέφερε ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει τουλάχιστον εδώ και έναν μήνα, αλλά ακόμα δεν μπορούν να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου του.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κάδο σκουπιδιών, πλησίον του σημείου, ένα κεφάλι και πόδια, τα οποία φέρεται να ανήκουν στο 82χρονο, ενώ στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα πριόνι.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, όταν ο 59χρονος γιος ερωτήθηκε σχετικά, ισχυρίστηκε ότι καθώς μετέφερε το πτώμα αποκολλήθηκαν κάποια μέλη. Πάντως, όπως ήδη έχει μεταδώσει το enikos.gr, τα τραύματα στο απανθρακωμένο πτώμα του ηλικιωμένου, είναι μεταθανάτια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή. Φως στην αιτία θανάτου αναμένεται να ρίξουν η νεκροψία, αλλά και οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ