Αναστασία Παντούση – Ιωάννης Παπαζήσης: Ταξίδι αστραπή σε Βερολίνο και Λονδίνο – Φωτογραφίες

Η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης, αφού ολοκλήρωσαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για αυτή τη σεζόν, ξεκίνησαν τα ταξίδια.

Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο ποτάμι», μπορεί να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, παράλληλα όμως δεν κρύβονται, αφού οι κοινές αναρτήσεις από τα ίδια μέρη, προδίδουν τη σχέση τους.

Πρόσφατα η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης ταξίδεψαν το Βερολίνο και στη συνέχεια στο Λονδίνο, για να παρακολουθήσουν από κοντά συναυλία του συγκροτήματος Green Day, αλλά και της τραγουδίστριας, Pink.

Οι δυο τους μοιράστηκαν σχετικές φωτογραφίες στα social media και από τα δύο μέρη που επισκέφθηκαν και όπως θα δεις ήταν όλα μαγικά.

Η Αναστασία Παντούση φαίνεται πως απόλαυσε στο έπακρο την συναυλία των Green Day, αφού δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδάει καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής τους.

Εκτός από τις συναυλίες, το ζευγάρι απόλαυσε και τις διακοπές του παράλληλα, τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Βερολίνο, παρόλο που και στις δύο χώρες τίποτα δεν θυμίζει καλοκαίρι.

Δες τις φωτογραφίες 

 

 

 

 Φωτογραφίες: Instagram

https://www.instagram.com/p/C8cRrODql1T/?img_index=1διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ