Άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με προσαγωγές τεσσάρων ατόμων – Τον χτύπησε με πόρτα αυτοκινήτου

Άγρια συμπλοκή με τέσσερα άτομα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr όλα έγιναν λίγο πριν τις 10 στην Ηρώδου Αττικού, ακριβώς δίπλα από επιχείρηση που φιλοξενεί δρώμενα του Europride, με πρωταγωνιστές αρχικά δύο άνδρες.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο ThessToday.gr ότι ο ένας άνδρας, νεαρής ηλικίας χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου του τον δεύτερο άνδρα – γύρω στα 50 – και τότε ξεκίνησε η συμπλοκή με γροθιές και κλωτσιές στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε και μέσα σε λίγα λεπτά δυνάμεις της ομάδας Ζ προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές, καθώς ο νεαρός άνδρας ήταν μαζί με ακόμη δύο άτομα – τα οποία εξετάζονται εάν είχαν συμμετοχή στη συμπλοκή.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο μεγαλύτερης ηλικίας άνδρας διατηρεί επιχείρηση επί της Ηρώδου Αττικού και φαίνεται να έχουν προσωπικές διαφορές από το παρελθόν με τα τρία άτομα, τα οποία διαμένουν επίσης στον ίδιο δρόμο. Θαμώνες του καταστήματος που φιλοξενεί εκδηλώσεις του Europride ανέφεραν στο ThessToday.gr ότι πρόσφατα επιτέθηκαν φραστικά κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, ζητώντας παραπάνω αστυνόμευση έως ότου τη λήξη της εβδομάδας Περηφάνιας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ