Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός

Οι γύρω σου σήμερα φαίνεται να αναγνωρίζουν τις προσπάθειες, τα ταλέντα ή τις ηγετικές σου ικανότητες. Μπορεί να εμπνευστείς από μια δραστηριότητα ή μια περιπέτεια, ένα έργο ή μια προσαρμογή στον τρόπο ζωής σου. Μπορεί να αισθανθείς ότι η ζωή επιβραδύνεται ή ότι δεν έχεις τη συνήθη ενέργεια και κατεύθυνση. Μπορεί επίσης να νιώσεις λίγο κουρασμένος και πιο επιρρεπής σε ατυχήματα. Βρες τρόπους να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, απόλαυσε τη διασκέδαση, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

 

Ταύρος

Εξακολουθεί να είναι μια ενθαρρυντική στιγμή για ανταλλαγή ιδεών, ανακάλυψη παλιών ενδιαφερόντων και αναβίωση δημιουργικών έργων. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σε οδηγήσει σε πιο ήπιους ρυθμούς, επανασύνδεση και επανεξέταση ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή. Το να σκέφτεσαι λίγο παραπάνω για ότι αφορά νέα εργασιακά ξεκινήματα μόνο καλό θα σου κάνει. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται περισσότερη στήριξη από εσένα. Εσύ που είσαι μόνος, πάρε τα πάνω σου και ανανέωσε παλιές σου γνωριμίες.

 

Δίδυμοι

Μειώνοντας το άγχος θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις υποθέσεις σου και τη διεκπεραίωση τους. Σήμερα μπορεί να βιώσεις την επανασύνδεση μιας παλιάς φιλίας, ή να βρεις τις λύσεις  για προβλήματα από το παρελθόν. Θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια από μέρους σου προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Στιγμές έντασης με τον ερωτικό σύντροφο σου δε χρειάζεται να τις μεγαλοποιείς. Εσύ που είσαι μόνος, παρέμεινε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή την ιδιαίτερη μέρα, αναγνωρίζοντας τα πραγματικά συναισθήματα και τις ανάγκες σου.

 

Καρκίνος

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για το άνοιγμα  διαλόγου με ένα σημαντικό πρόσωπο, την δημιουργία σχεδίων ή την επίλυση προβλημάτων σε ένα πλαίσιο συνεργασίας, ή συμβουλευτικής. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ορισμένα πράγματα που μπορεί να παρεξηγηθούν. Κράτησε χαμηλό προφίλ στα εργασιακά και στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, σπάσε τα στερεότυπα και υπερασπίσου – κατανόησε τις ανάγκες σου.

 

Λέων

Εστίασε στα θετικά πράγματα στη ζωή σου και σε προγράμματα εργασίας και αυτό- φροντίδας που σε εμπνέουν και σε παρακινούν. Είναι σκόπιμο να επιβραδύνεις, να ελέγξεις και να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας, καθώς οι μέρες αργίας σου δίνουν το περιθώριο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Δώσε έμφαση και προσοχή στα λεγόμενα του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνος, φρόντισε να πάρεις αυτή τη φορά και όχι να δώσεις μόνο.

 

Παρθένος

Νιώθεις λίγο πιο ελεύθερος να εκφραστείς σήμερα και έχεις τη διάθεση και ανάγκη να περάσεις καλά. Γι’ αυτό οργάνωσε το πρόγραμμα σου και εξοικονόμησε προσωπικό χρόνο. Τα χρηματοοικονομικά θέματα, σχέδια ή και πρωτοβουλίες ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να παρουσιάσουν εμπόδια. Η αναδιοργάνωση στα εργασιακά θα σε βοηθήσει πολύ. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου μπορεί να εξελιχθεί εξαιρετικά αρκεί να αποφύγεις στιγμές έντασης. Εσύ που είσαι μόνος, νιώσε ξεγνοιασιά και ευχαρίστηση μέσα από νέους κοινωνικούς κύκλους και γνωριμίες.

 

Ζυγός

Μπορεί να επωφεληθείς από ένα οικείο περιβάλλον ή την άνεση του σπιτιού σου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σήμερα. Στόχος είναι να περάσεις καλά, αλλά πρόσεξε μικρές παρεξηγήσεις. Έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις και να επανεκτιμήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους και η σωστή λήψη αποφάσεων να σε βοηθήσει σημαντικά. Μπορείς να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου με τον ερωτικό σύντροφο σου χωρίς να ανεβάσεις τους τόνους και να φέρεις αντιρρήσεις. Εσύ που είσαι μόνος, μπορείς να προβάλλεις τη μυστηριώδη και ακαταμάχητη πλευρά σου.

 

Σκορπιός

Οι απαντήσεις έρχονται πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις όταν μοιράζεσαι τα προβλήματα και τους ενδοιασμούς σου. Μπορεί να προκληθούν καθυστερήσεις που σχετίζονται με την εργασία, όμως και αυξάνεται και η πιθανότητα να λύσεις προβλήματα. Πρόσεξε το θυμό ή την επιθετική διάθεση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, το επόμενο διάστημα σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Απόλαυσε τη σημερινή ατμόσφαιρα και φρόντισε την ψυχική και σωματική σου ηρεμία και χαλάρωση.

 

Τοξότης

Ίσως αισθάνεσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για ένα έργο, εγχείρημα ή οικονομικό θέμα. Ρίξε μια δεύτερη ματιά σε προηγούμενες ιδέες ή έργα καθώς μπορεί να είναι για το συμφέρον. Κάνε στρατηγικές στα εργασιακά αντί να προσπαθήσεις να προχωρήσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου αρχίζει να ανακτά τις ισορροπίες της. Εσύ που είσαι μόνος, αυτό το διάστημα μπορείς να το εκμεταλλευτείς για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου.

 

Αιγόκερος

Είσαι σε καλή κατάσταση σήμερα για να απολαύσεις τον εαυτό σου και να προσελκύσεις καλά πράγματα στη ζωή σου. Σε γενικές γραμμές στόχευσε στο να ξεκουραστείς, να αναπληρώσεις ενέργεια και να παρατηρήσεις προτού λάβεις δράση στα εργασιακά. Τους επόμενους μήνες προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τους κρυμμένους θυμούς και την αναθεώρηση οικογενειακών σχέσεων. Απόψε πρόσθεσε μια διαφορετική νότα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος, μπορείς να περάσεις και μόνος σου καλά, καθώς η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη.

 

Υδροχόος

Η μέρα και οι όψεις της φαίνεται να είναι υπέρ σου σήμερα κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις, να αναθεωρήσεις και να αναδιοργανώσεις τα σχέδια σου. Παλιές σκέψεις, μαθήματα ή ιδέες θα σου φανούν χρήσιμα στα εργασιακά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου φαίνεται να κλονίζεται από καχυποψίες και την τάση του να επιβληθείς. Εσύ που είσαι μόνος, απόλαυσε τη μέρα σου με τη συντροφιά αγαπημένων σου φίλων και μπες στο κλίμα ης ημέρας.

 

Ιχθύες

Οι ενέργειες σήμερα είναι λίγο μπερδεμένες καθώς ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις που σχετίζονται με χρήματα, προσωπικά αγαθά ή συμφέροντα. Σε ψυχολογικό επίπεδο μπορεί να αφορά θέματα σεβασμού και αξίας. Η λήψη αποφάσεων στα εργασιακά είναι ένα δύσκολο θέμα γι’ αυτό καλύτερα να περιμένεις. Βάλε πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου πριν είναι αργά. Εσύ που είσαι μόνος, η περίοδος που διανύεις είναι εξαιρετική για να φλερτάρεις και να ανοίξεις τις πόρτες της καρδιάς σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: iStock

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ