Ζερόμ Καλούτα: Η ανακοίνωση για την αμοιβή του στην Eurovision 2024

O Ζερόμ Καλούτα αφού απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε με τον Θανάση Αλευρά για τη μετάδοση της Eurovision, τώρα απαντά μέσω Instagram για την αμοιβή του.

Ο Ζερόμ έκανε repost ανάρτηση συνεργάτιδάς του, η οποία έλεγε πως οι δυο σχολιαστές δεν έλαβαν καμία αμοιβή.

«Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!! Και οι δημοσιογράφοι (όλοι τους) το ξέρουν αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!».

Να σας θυμίσουμε ότι ο Ζερόμ μετά την επιστροφή του από τη Σουηδία είχε πει:

«Δεν έχουμε κάνει συζητήσεις ακόμα για του χρόνου. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Διαβάσαμε πιο πολύ από ότι διαβάσαμε στις πανελλήνιες να είστε σίγουροι. Εμείς έχουμε άλλο τρόπο, ο άλλος τρόπος δεν είναι πάντα κακός στη ζωή».

Και πρόσθεσε: «Έχω έλλειψη ευφυίας, πρέπει να τα ακούω τρεις φορές. Όποιος το είπε αυτό πρέπει να πάω στο σπίτι να με κάνει πιο έξυπνο. Έχεις δει ποτέ την Έλενα Παπαρίζου από κοντά. Δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Ήταν ενθουσιασμός που βγήκε. Μιλάμε – μιλάμε αλλά αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Τεχνικής φύσεως, δικά μας, είχα εγώ αμυγδαλίτιδα και 40 πυρετό. Εγώ ήμουν ο άρρωστος».

 

πηγή: https://www.gossip-tv.gr/showbiz/eurovision/story/817870/zerom-kaloyta-i-anakoinosi-gia-tin-amoivi-tou-stin-eurovision-2024

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ