Ξέσπασε ο Ετεοκλής Παύλου για Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα: «Δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Η ομάδα της εκπομπής Breakfast@Star σχολίασαν την απάντηση του Θανάση Αλευρά και του Ζερόμ Καλούτα για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσίαση τους στη φετινή Eurovision. Οι δυο ηθοποιοί τόνισαν πως ήταν αρκετά διαβασμένοι, ωστόσο είχαν τον δικό τους τρόπο, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Ετεοκλή Παύλου.

«Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε κάποια πράγματα. Αυτό είναι που με στεναχωρεί. Και αυτός ο άλλος τρόπος που βλέπω και ένα ύφος που δεν μου αρέσει, και ότι ήμασταν διαβασμένοι, αυτόν τον τρόπο έχουμε, τι να κάνουμε. Μα δεν έχουμε καταλάβει αυτή την ώρα που μιλάμε ότι δεν είναι ένας άλλος τρόπος, είναι ένας λάθος τρόπος. Είναι ένας τρόπος ελλιπής, με κακό χιούμορ, μια διαχείριση ενός λάθους που μεγαλώνει και περισσότερο» τόνισε κατηγορηματικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Όταν ακούω τον Θανάση Αλευρά να λέει ότι δεν κρίνομαι για τη δουλειά μου – η βασική του δουλειά είναι ηθοποιός ο άνθρωπος και πολύ ταλαντούχος. Αλλά δεν είναι δουλειά αυτό που έκαναν; Δεν πληρώθηκαν οι άνθρωποι για αυτό που έκαναν; Είναι παρουσίαση, είναι δουλειά. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν το είδαν ως δουλειά» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Star.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ