Βραυρώνα: «Το παιδί το έχασα, γιατί δούλευα στα χωράφια» – Τι υποστηρίζουν οι γονείς του νεκρού βρέφους

Την δική τους εκδοχή για τα όσα συνέβησαν, δίνουν οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια, στη Βραυρώνα. Ο πατέρας και η μητέρα του βρέφους,  που δεν έχουν απολογηθεί ακόμη στην ανακρίτρια, φέρονται να αρνούνται τα περί εγκληματική ενέργειας.

Η εκπομπή LiveNews μετέδωσε πληροφορίες σχετικά με τα όσα ισχυρίζονται η μητέρα και ο πατέρας του βρέφους, εν αναμονή και του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δείξει αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό.

Ο πατέρας, που καταγράφηκε από κάμερα να ρίχνει δύο σακούλες στα σκουπίδια, από τη μια πλευρά υποστηρίζει πως είχε ενημερωθεί από την σύντροφό του ότι μέσα στη σακούλα υπήρχε το νεκρό βρέφος, αλλά από την άλλη ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν κοίταξε το περιεχόμενό της, πριν την πετάξει στα σκουπίδια. Όλα, όπως λέει, έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά στο ξενοδοχείο, όπου εργάζονταν και οι δύο.

«Όταν οι υπόλοιποι βγήκαν από το δωμάτιο, η σύντροφός μου, μου είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί. Έκλαιγε πάρα πολύ. Έτρεξε να ειδοποιήσω τον υπεύθυνό μου ότι θα λείψω και επέστρεψα ξανά στο δωμάτιο. Τότε, μου έδωσε μια σακούλα πλαστική, μαύρου χρώματος και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα και το νεκρό παιδί, το οποίο μου ζήτησε να το πάρω και να το πετάξω σε κάδο. Αφού πήρα την σακούλα, στην οποία είχε βάλει εξωτερικά και μια πετσέτα, βγήκα από το ξενοδοχείο και την πέταξα έξω από αυτό», φέρεται να υποστηρίζει ο πατέρας.

Ο ίδιος αποδίδει τα όσα έγιναν στη σύγχυσή του και στον φόβο, που ξαφνικά άρχισε να τον διακατέχει, όπως είπε. «Εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να καλέσω αστυνομία ή ασθενοφόρο, όταν μου είπε η κοπέλα μου ότι το παιδί έχει πεθάνει. Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα. Απλά την πήρα και την πέταξα στα σκουπίδια. Στεναχωριέμαι πολύ για ό,τι έγινε», ισχυρίζεται ο πατέρας

Τι λέει η μητέρα του βρέφους

Η νεαρή μητέρα του νεκρού βρέφους, μετήχθη σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε νοσηλευτεί φρουρούμενη σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, υποστήριξε ότι απέβαλε επειδή ο οργανισμός της, ήταν καταπονημένος.

«Το παιδί το έχασα γιατί δούλευα στα χωράφια και μάζευα ελιές. Αυτό έγινε πριν πέντε μήνες που βρισκόμουν σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα, όπου και εργαζόμουν. Δεν προχώρησα σε ταφή του μωρού γιατί δεν υπήρχε σώμα παρά μόνο αίμα. Το παιδί είναι του συντρόφου μου, με τον οποίο γνωριστήκαμε και έχουμε σχέση εδώ και περίπου 7 μήνες. Έχω άλλη μια κόρη 2 ετών, η οποία ζει στο Νεπάλ με τον πρώην άνδρα μου. Με τον κατηγορούμενο θα παντρευόμασταν μετά τη γέννα», φέρεται να υποστήριξε η μητέρα.

«Επιθυμούσαμε την εγκυμοσύνη και οι δύο και μετά τον τοκετό σκοπεύαμε να παντρευτούμε. Στις 9 Μαΐου δούλευα στην κουζίνα όταν με ενημέρωσαν ότι η κατηγορούμενη είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της και δεν ανοίγει. Τότε, ανέβηκα και εγώ στο δωμάτιο, χτύπησα, φώναζα και στο τέλος παραβίασα την πόρτα μαζί με άλλους εργαζόμενους», λέει ο πατέρας του βρέφους.

Στο δωμάτιο μπήκαν και μέλη του προσωπικού. Οι καμαριέρες περιέγραψαν τις εικόνες που είδαν όταν μπήκαν στο δωμάτιο, βλέποντας την γυναίκα να αιμορραγεί.

«Στις 9 Μαΐου πήγαμε στο δωμάτιό της και μας είπε ότι δεν ήταν καλά και θα καθυστερούσε. Παρέμεινε στο μπάνιο περίπου 3 ώρες, κάνοντας χρήση της ντουζιέρας ενώ ακούστηκε πολλές φορές το καζανάκι, γεγονός που μας ανησύχησε. Αφού παραβιάσαμε την πόρτα την είδαμε όρθια να αιμορραγεί», είπαν οι καμαριέρες σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Στη συνέχεια, ο πατέρας καταγράφεται σε βίντεο να βγαίνει από το ξενοδοχείο και να ρίχνει δύο σακούλες στα σκουπίδια. Στη μία υπήρχε το βρέφος του.

«Ήρθα στην Ελλάδα για δουλειά και πριν από 6 μήνες γνώρισα την κατηγορούμενη όταν και συνάψαμε ερωτική σχέση. Η κατηγορούμενη δούλευε τον τελευταίο μήνα στο ξενοδοχείο ως καμαριέρα και έμενε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με άλλες τρεις γυναίκες. Εγώ, ξεκίνησα να εργάζομαι εκεί τις τελευταίες 2 ημέρες και έμενα και εγώ μαζί με 3 άνδρες σε άλλο δωμάτιο. Γνώριζα εδώ και μήνες ότι η σύντροφός μου ήταν έγκυος. Δεν το γνώριζε κανένας άλλος και δεν είχαμε πάει ποτέ σε γιατρό για την εγκυμοσύνη, γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα», υποστήριξε ο πατέρας του βρέφους.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ