Βραυρώνα: «Το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή» – Οι νέες πληροφορίες για το βρέφος και η αποκαλυπτική κατάθεση της καμαριέρας

Νέα στοιχεία και μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την φρικτή υπόθεση με το νεκρό βρέφος που πέταξε ο πατέρας του στα σκουπίδια στην Βραυρώνα. Τις τελικές απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το βρέφος έχασε την ζωή του, αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου σχολίασε τα στοιχεία για την κατάσταση, στην οποία βρέθηκε το νεογνό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιατροδικαστής είπε χαρακτηριστικά ότι «οι πληροφορίες είναι – αναφορικά με το ποινικό κομμάτι – ότι το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή γενόμενες και η παραμόρφωση στην κεφαλή, όπως επίσης και οι κακώσεις στην κοιλιά είχανε γίνει προφανώς από το απορριμματοφόρο».

Αποκαλυπτική η κατάθεση της καμαριέρας – συγκατοίκου της μητέρας

Η εκπομπή αποκάλυψε, επίσης, την κατάθεση της καμαριέρας που είναι και συγκάτοικος της μητέρας του βρέφους. Η γυναίκα περιγράφει στην κατάθεσή της όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο την ημέρα που – όπως όλα δείχνουν- η γυναίκα από το Νεπάλ γέννησε.

«Εργάζεται τους τελευταίους δύο μήνες στο ξενοδοχείο. Πριν από περίπου έναν μήνα ήρθε για δουλειά μία κοπέλα που είναι και αυτή από το Νεπάλ. Έμεναν μαζί στο ίδιο δωμάτιο, μαζί και με ακόμα δύο κοπέλες από το Νεπάλ. Η κατηγορούμενη δεν ένιωθε καλά, έτσι την αναπλήρωσε εκείνη κατά το ωράριο 08:00 – 16:00. Το ίδιο ωράριο δούλευαν και οι άλλες κοπέλες του δωματίου. Η κατηγορούμενη δεν βγήκε καθόλου από το δωμάτιο, ούτε για φαγητό.

Γύρω στις 17:00 που επέστρεψαν στο δωμάτιο, η κατηγορούμενη ήταν ακόμη κλεισμένη στο μπάνιο. Τους είπε πως θα αργήσει πολύ, καθώς είχε διάρροια και να χρησιμοποιήσουν άλλη τουαλέτα αν θέλουν. Όση ώρα ήταν μέσα στο μπάνιο μουρμούριζε, σαν να τραγουδάει κάτι, ενώ ακουγόταν συνεχώς νερά από τη ντουζιέρα και το καζανάκι να δουλεύει. Έμεινε εκεί μέσα περίπου τρεις ώρες και συνεχώς ακούγονταν αυτοί οι θόρυβοι. Κάποια στιγμή ανησύχησαν πολύ με τις κοπέλες ότι δεν είναι καλά, καθώς δεν τους άνοιγε.

Τότε πήρε η ίδια μαχαίρι και άνοιξε την πόρτα του μπάνιου. Είδε την κατηγορούμενη όρθια, φορώντας μόνο το εσώρουχο κι ένα σορτσάκι. Υπήρχε αίμα στο πάτωμα, το οποίο είχε σκουπίσει με την σφουγγαρίστρα. Την βγάλανε έξω, έκατσε στο κρεβάτι αλλά συνέχισε και είχε αρκετή αιμορραγία, οπότε ανησύχησαν. Εκείνη είπε πως είχε περίοδο, και γι’ αυτό τόσο αίμα. Εκείνοι φώναξαν τον σύντροφό της να έρθει από το δωμάτιο. Εκείνος ήρθε μετά από λίγο και τους είπαν να βγουν έξω από το δωμάτιο για να μιλήσουν. Έμειναν μόνοι τους για περίπου 10 λεπτά. Έπειτα μπήκαν κι εκείνες στο δωμάτιο. Ο σύντροφος έφυγε, αλλά η κατηγορούμενη δεν ήταν καθόλου καλά.

Έχανε τις αισθήσεις της οπότε κάλεσαν τη ρεσεψιόν για βοήθεια και εκείνοι κάλεσαν ταξί που ήρθε και τους πήρε για το νοσοκομείο», περιέγραψε η καμαριέρα και συγκάτοικος της μητέρας, σύμφωνα με την εκπομπή.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ