Βραυρώνα: Νέες πληροφορίες για το βρέφος – Έφερε προθανάτια σημάδια στον λαιμό

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την φρικτή υπόθεση με το βρέφος που πέταξε το ζευγάρι απο το Νεπάλ στα σκουπίδια στη περιοχή της Βραυρώνας. Εκτός απο προθανάτια και μεταθανάτια τραύματα, το βρέφος έφερε και τραύματα στο λαιμό

Σύμφωνα με το MEGA, νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως το βρέφος, εκτός από χτυπήματα στο κεφάλι, έφερε και προθανάτια πλήγματα στην περιοχή του λαιμού. Μάλιστα, αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα φωτίσουν το παραπάνω στοιχείο και θα διευκρινιστεί το ενδεχόμενο οι γονείς να επιχείρησαν να προκαλέσουν ασφυξία στο βρέφος.

Τα μεταθανάτια χτυπήματα εντοπίζονται στο κεφάλι του βρέφους, κατά τη διάρκεια της σύνθλιψης στο απορριμματοφόρο. Τα στοιχεία δείχνουν πως πιθανότατα το βρέφος πετάχτηκε ζωντανό στον κάδο απορριμμάτων, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στη φυλακή οι γονείς του νεκρού βρέφους – «Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα»

Όπως ανέφερε το enikos.gr, νωρίτερα, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, το ζευγάρι κρίθηκε προσωρινά κρατούμενο.

Τόσο ο 23χρονος όσο και η 24χρονη επέμειναν ενώπιον της ανακρίτριας ότι δεν έχουν τελέσει το αδίκημα της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού που τους αποδίδεται, καθώς το νεογνό γεννήθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ισχυρίστηκε ότι όταν γέννησε το βρέφος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν, λιποθύμησε. Όταν συνήλθε διαπίστωσε πως το βρέφος δεν είχε σφυγμό, δεν έκλαιγε και ήταν μελανιασμένο.

Έτσι θεώρησε ότι είναι νεκρό. Πάνω στον πανικό της, όπως είπε πήρε την απόφαση να το πετάξει, βάζοντάς το σε σακούλα σκουπιδιών, κάτι για το οποίο μετανιώνει.

«Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ», είπε στην ανακρίτρια ζητώντας να μην προφυλακιστεί, γιατί έχει ανάγκη τη δουλειά, καθώς στέλνει χρήματα στην πατρίδα της για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της, που το μεγαλώνουν οι γονείς της.

Ο 23χρονος υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το μωρό κι ούτε γνώριζε ότι στη σακούλα που του έδωσε η σύντροφός του ήταν το παιδί. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ουδέποτε είπε κατά την προανακριτική του απολογία ότι γνώριζε τι υπήρχε στη σακούλα, υποστηρίζοντας ότι έγινε κακή μετάφραση. Φέρεται επίσης να είπε ότι η σύντροφός του του αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη της, όταν βρίσκονταν μέσα στο ταξί, κατευθυνόμενοι προς το νοσοκομείο προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην 24χρονη γυναίκα.

Και οι δύο κατηγορούμενοι δήλωσαν λυπημένοι από την απώλεια του μωρού, για το οποίο «είχαν αποφασίσει ακόμα και τι ονόματα θα έδιναν αν ήταν κορίτσι ή αγόρι», όπως ανέφεραν στην ανακρίτρια.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ