Βίντεο-σοκ: Παιδιά «κρέμονται» από τα παράθυρα αυτοκινήτου στην Πέτρου Ράλλη – Τι λέει ο αδελφός του οδηγού

Εικόνες-σοκ στην στην Πέτρου Ράλλη. Ένας οδηγός κατέγραψε με την κάμερα του κινητού, δύο μικρά παιδιά να κάθονται εκτός παραθύρου σε αυτοκίνητο ενώ αυτό κινείται στην Πέτρου Ράλλη.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, το ένα από τα παιδιά έχει βγει από την ηλιοροφή.

«Επειδή τους αγαπάει πολύ, για ένα δευτερόλεπτο, μπορεί να βγήκαν τα παιδιά στο παράθυρο και για να μην τους χαλάσει χατίρι μπορεί να τους άφησε για ένα δευτερόλεπτο και να τα ξανά έβαλε μέσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι, να τους αφήσει επικίνδυνα για να σκοτωθούν. Είναι και πολύ προσεκτικός με τα παιδιά και τα αγαπάει υπερβολικά τα παιδιά. Εντάξει, για ένα δευτερόλεπτο αν βγήκαν στο παράθυρο και δεν μπορούσε να χαλάσει το χατίρι στα παιδιά. Εντάξει, δεν έγινε και φόνος. Δεν το σκότωσε το παιδάκι, ούτε το κακοποίησε» ανέφερε, μιλώντας στο LiveNews, ο αδελφός του οδηγού που άφησε τα δύο του παιδιά να κάθονται εκτός του οχήματος.

Ωστόσο ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο, υποστηρίζει πως τα παιδιά ήταν εκτός οχήματος για τουλάχιστον 10 λεπτά.

«Να το ακολουθούσαμε κανένα 10 λεπτό με το αυτοκίνητο; Είχαμε τρελαθεί με αυτό που βλέπαμε γιατί περνούσαν και μηχανάκια δεξιά- αριστερά. Το ένα (παιδί) από τη μια και το άλλο από την άλλη μπαινόβγαινε. Την περισσότερη ώρα ήταν έξω, άπλωνε χέρια, έβγαζε το κεφάλι απέξω εντελώς. Έτσι κυκλοφορούσε».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ