Βέφα Αλεξιάδου: Το παράπονο για την Ελένη Μενεγάκη – «Με πίκρανε το γεγονός ότι στην τελευταία της εκπομπή δεν με ανέφερε»

Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη.

Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε για την εποχή της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την στιγμή που η παρουσιάστρια αποχώρησε από τον Alpha, κάνοντας έναν μεγάλο απολογισμό της καριέρας της, χωρίς να αναφέρει το όνομά της. 

Εκτός από θετικές στιγμές στην καριέρα σας, έχουν υπάρξει πρόσωπα και καταστάσεις που σας έχουν πικράνει;

Όταν τελείωσε η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη, όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν “γιατί μάλωσες με την Ελένη;”. Δεν έχω μαλώσει μαζί της, δεν έχω μαλώσει με κανέναν στη ζωή μου. Ήρθε η ώρα και οι δρόμοι μας χωρίστηκαν, δεν έχουμε σήμερα επικοινωνία, αλλά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Με πίκρανε, βέβαια, το γεγονός ότι όταν έκανε την τελευταία της εκπομπή στην πρώτη της τηλεοπτική αποχώρηση, δεν με ανέφερε. Δεν πειράζει όμως, η αγάπη είναι μεγάλη.

Πώς σχολιάζετε την απόφασή της να σταματήσει τηλεοπτικά;

Εγώ θα προτιμούσα η Ελένη, όταν σταμάτησε την πρώτη φορά, να μην επέστρεφε ξανά. Θεωρώ, όταν είσαι μεγάλος και τρανός σε αυτό που κάνεις, είναι καλό να αποχωρείς όταν είσαι ψηλά και να μην αφήσεις το πρεστίζ σου να πέσει. Ένας μεγάλος, φτασμένος, πρέπει να φεύγει την κατάλληλη στιγμή, προτού αρχίσει να πέφτει. Συνολικά έχω κάνει 17 χρόνια τηλεόραση, αλλά τα σπουδαιότερα πράγματα τα έκανα όταν τελείωσα την τηλεόραση με τη συγγραφή των βιβλίων μου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ