Βασίλης Οικονόμου – «Αραιά Και Που»

Το νέο τραγούδι του Βασίλη Οικονόμου είναι αφιερωμένο σε όλους τους έρωτες που δεν «περνάνε».

 Με τον καλύτερο τρόπο, με ένα νέο τραγούδι, ο Βασίλης Οικονόμου εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Minos EMIA Universal Music Company.

 Ο λαϊκός ερμηνευτής, ο οποίος μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του κοινό και να σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα σε όλες τις streaming πλατφόρμες, έρχεται αυτή τη φορά να μας τραγουδήσει «Αραιά Και Που».

 Το τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Χάρη Γαλανού σε μουσική και στίχους και κυκλοφορεί από την Minos EMIA Universal Music Company, μιλά για τους έρωτες που πιστεύουμε ότι έχουμε ξεπεράσει.

 Για τους ανθρώπους που νομίζουμε ότι έχουμε αφήσει πίσω στην προσπάθεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όμως «αραιά και που ακόμα γίνομαι για’ σένα λιώμα, έχει μέσα μου πεθάνει, μα δεν ξέρω τι με πιάνει»… Μάλιστα, το τραγούδι έχει γίνει viral πριν καλά καλά κυκλοφορήσει, αφού από τη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα το teaser, το «Αραιά Και Που» έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού, ξεσηκώνοντας τα social media, με εκατοντάδες ανθρώπους να δημοσιεύουν βίντεο, στο οποίο τραγουδούν το ρεφρέν!

 Μετά τα «Χαιρετίσματα», τα οποία μετατράπηκαν σε «ύμνο» για τους χωρισμένους, ο Βασίλης Οικονόμου έρχεται να τραγουδήσει και πάλι όλα αυτά που σκεφτόμαστε και δεν μπορούμε να εκφράσουμε με λόγια, σε ένα τραγούδι που… σίγουρα θα ακούγεται δυνατά όλο το καλοκαίρι!

 Βασίλης Οικονόμου – «Αραιά Και Που»

 Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://VasilisOikonomou.lnk.to/AraiaKaiPou

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ