TV Queen: Κι όμως επιστρέφει την Κυριακή σε νέο πλατό

Πολλά μπορεί να ειπώθηκαν για το ριάλιτι εγκλεισμού του open το οποίο μάλιστα δεν μεταδόθηκε την Κυριακή του Πάσχα όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί.
Το «tv queen», το οποίο σηματοδοτεί και την επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου στην τηλεοπτική πραγματικότητα, δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης ο ιδιοκτήτης της Barking well που έχει αναλάβει και την παραγωγή του σόου για παρουσιάστριες δεν είναι διατεθειμένος να το αφήσει τόσο γρήγορα στο έλεος του. Για το λόγο αυτό δεν βγήκε και το παιχνίδι στον αέρα την προηγούμενη Κυριακή καθώς κατάλαβε ο ίδιος ότι δεν θα υπήρχε τηλεοπτικό ενδιαφέρον λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας και κατά δεύτερον προσπάθησε να ακούσει το κύριο αίτημα τόσο των τηλεθεατών όσο και των τηλεκριτικών και να προβεί άμεσα σε αλλαγή του πλατό όπως την επόμενη  της πρεμιέρας ο ίδιος  ανακοίνωσε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Ετσι από αυτήν την Κυριακή 12 Μαΐου το «tv queen» όχι μόνο επιστρέφει στον αέρα του open για το 2ο live αλλά το ριάλιτι θα βγει και σε ένα νέο και προπαντώς μεγαλύτερο πλατό ευελπιστώντας φυσικά και σε μια καλύτερη αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού η οποία θα αποτυπωθεί στα ποσοστά τηλεθέασης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ