Το προξενιό της Ιουλίας – Ο Προβιός αρχίζει να υποψιάζεται…

Τι θα δούμε αναλυτικά:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου γίνεται εκρηκτική και η κόντρα του με την μικρή του κόρη, ανεξέλεγκτη.

Στη νέα κατάσταση που αντιμετωπίζει, ο Ρήγας ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, αναγκασμένος να διασταυρωθεί με παλιούς και νέους εχθρούς.

Όμως είναι ικανά τα εμπόδια να χαλάσουν την τρυφερή και ρομαντική του σχέση με τη Βαγγελίτσα; Κάτι ανάλογο πάντως, δεν φαίνεται να εμποδίζει την σχέση του Άλκη Μακρή με την Αλεξάνδρα.

Την ίδια ώρα, στο αρχοντικό Προβιού, οι επισκέψεις του Γρηγόρη, έχουν χτυπήσει συναγερμό στην πάντα καχύποπτη Χάδω, που ενημερώνει τον Γιωργίκη για τις υποψίες της.

Ο υπερόπτης αδελφός της όμως, δεν θα δώσει βάση σε όσα του λέει, ζητά αποδείξεις. Γι’αυτό και βάζει μπρος ένα σατανικό σχέδιο προκειμένου να εξακριβώσει την αλήθεια.

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά όμως, στην Αθήνα, την αλήθεια για λογαριασμό του ψάχνει και ο Χρήστος με την βοήθεια του ψυχιάτρου, που του ανοίγει ένα παράθυρο του μυαλού του στο παρελθόν, κλονίζοντας όλα όσα πίστευε μέχρι εκείνη την ώρα.

Πλησιάζει η ώρα, που η γυναίκα με την κάπα θα αναγκαστεί να αποκαλύψει το πρόσωπο της.

Χάδω: «Ξύπνα, άνοιξε τα μάτια σου και δες αυτό που γίνεται πίσω από την πλάτη σου»:

Κατερίνη: «Έχεις ή δεν έχεις ακόμη αισθήματα για τη Στάσα;»

Αλεξάνδρα: «Ότι η Ιουλία μπορεί να σκότωσε το παιδί της το αποκλείω κατηγορηματικά»

Δείτε το trailer:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ