Θεσσαλονίκη: «Το έκανε εκδικητικά, πιστεύει ότι επηρεάζω την κόρη μου», υποστηρίζει η γυναίκα που την κλείδωσε στο υπόγειο ο γαμπρός της

Έναν εφιάλτη βίωσε μια 55χρονη γυναίκα στην Θεσσαλονίκη, όταν ο σύζυγος της κόρης της την κλείδωσε στο υπόγειο, πήρε τα κλειδιά και την άφησε να φωνάζει για βοήθεια.

Ενώ τα λεπτά περνούσαν βασανιστικά για την άτυχη γυναίκα, με την ίδια να καλεί για βοήθεια, ο σύζυγος της άρχισε να ανησυχεί και να την αναζητεί, όταν τελικά την εντόπισε και την ξεκλείδωσε.

Η 55χρονη, μιλώντας στο MEGA, είπε πως, «δεν μπορώ να συνέλθω. Κατέβηκα στο υπόγειο του σπιτιού μου, γιατί είναι ένα λειτουργικό υπόγειο και ήθελα να κάνω κάποια πράγματα και έζησα όλη αυτή την εμπειρία. Ήταν από τις πιο δραματικές στιγμές της ζωής μου. Τελευταία υπήρχε μια τεταμένη κατάσταση μέσα στο σπίτι και πιστεύω ότι μου το έκανε αυτό λόγω εκδικητικότητας, καθώς πιστεύει ότι επηρεάζω την κόρη μου».

Η ίδια, σε παλαιότερες δηλώσεις τις, σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά, είχε δηλώσει ότι, «με το κλειδί μου μπήκα στο υπόγειο. Μετά από λίγο αυτό κλώτσησε την πόρτα και φώναζε. Πήρε το κλειδί, κλείδωσε και φώναζε “θα ψοφήσεις εδώ μέσα, τώρα θα δεις τι θα πάθεις”».

Δια του δικηγόρου του, ο 36χρονος που κλείδωσε την γυναίκα στο υπόγειο, ανέφερε πως, «υπήρχαν διέξοδοι διαφυγής. Δεν γνώριζα ότι είναι κάποιος στο υπόγειο εκείνη τη στιγμή». 

Στον 36χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 9 μηνών, με 3ετη αναστολή, από το Α Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ