Θεσσαλονίκη: Με σοβαρά εγκαύματα 2χρονη – Άρπαξαν φωτιά τα ρούχα της, την ώρα που ο πατέρας της έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητο με μπιτόνι

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών υπέστη σοβαρά εγκαύματα ύστερα από φωτιά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε χωριό του Δήμου Λαγκαδά όταν ο 28χρονος πατέρας του κοριτσιού έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητο με μπιτόνι. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προκλήθηκε ανάφλεξη με συνέπεια τα ρούχα του κοριτσιού να πάρουν φωτιά και το παιδί να υποστεί εγκαύματα στο σώμα του.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης όμως οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αεροδιακομιδή.

Ο 28χρονος πατέρας της, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σε βάρος του 28χρονου πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ