Τατιάνα Στεφανίδου: Πώς φτάσαμε στο τέλος της συνεργασίας με τον Alpha;

Σαν κεραυνός εν αίθρια έσκασε η είδηση ότι η Τατιανα Στεφανιδου δεν συνεχίζει στον alpha την ερχόμενη σεζόν αφού το συμβόλαιο της δεν θα ανανεωθεί.
Μάλιστα, η ενημέρωση έπρεπε να γινει μέχρι τις 30 Απριλίου όπως προβλέπεται από τη σύμβασή της ωστόσο από τον σταθμό δεν είχαν παρθεί ακόμα οι τελικές αποφάσεις καθώς φέτος όπως έχει πολλάκις γραφτεί έχουν καθυστερήσει από όλα τα κανάλια να βγουν τα μπατζετ των εκπομπών.

Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συνθήκης όλων των σταθμών στον alpha ίσως προσανατολίζονται σε κάτι πιο εμπορικό καθώς ως γνωστόν οι ενημερωτικές εκπομπές δεν αποφέρουν κέρδη. Μάλιστα για τον ίδιο λόγο η παρουσιάστρια δημοσιογραφος είχε αποχωρήσει μερικά χρόνια πριν και από τον Σκαι. Παρόλα αυτά, νομίζω πως όλοι στην δημοσιογραφική πιάτσα αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για μια επαγγελματία και άρτια δημοσιογράφο που τη χαρακτηρίζει η συνέπεια και η εργατικότητα. Μάλιστα, ειδικά τη δεδομένη σεζόν ίσως και να είναι άδικο για την ίδια καθώς είχε καταφέρει με δυσκολίες να κρατήσει τη ζώνη ψηλά και πολλές αποκλειστικότητες να φέρουν την υπογραφή της. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω παρά την πικρία της, η Τατιανα Στεφανίδου φεύγει από τον σταθμό διατηρώντας πολύ καλές σχέσης με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ