Τατιάνα Μπλάτνικ: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού από τον Νικόλαο

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο, η Τατιάνα Μπλάτνικ προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Μπλάτνικ κοινοποίησε backstage στιγμιότυπα από το νέο της πρότζεκτ για την πλατφόρμα ψυχικής υγείας της οποίας είναι επικεφαλής, το Breathe Hellas και τόνισε το πόσο ενθουσιασμένη νιώθει.

«Μια μικρή “Behind the Scenes” ματιά (…) Είμαι ΤΟΣΟ ενθουσιασμένη που βλέπω το έργο μας @breathe_hellas να ζωντανεύει! Αυτό δεν θα ήταν ποτέ δυνατό χωρίς επιμονή, αλλά, το πιο σημαντικό, χωρίς την ΟΜΑΔΑ. Έχει να κάνει πάντα με την ομάδα και τους ανθρώπους γύρω σου. Αυτή η Dream Team συνεχίζει να μεγαλώνει και να δυναμώνει.

Νιώθω τόση τιμή, ευλογία και περηφάνεια που σας έχω όλους δίπλα μου καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε μαζί πιο υγιείς κοινότητες. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και τη σκληρή δουλειά σας και είναι μόνο η αρχή… Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

@platiscatering: Δεν θα μπορούσα να τελειώσω χωρίς ένα τεράστιο ευχαριστώ που μας κρατήσατε με το απόλυτο καλύτερο φαγητό στα γυρίσματα όλη την ημέρα! Πραγματικά καταπληκτικό πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Μπλάτνικ στη λεζάντας της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ:

Τι έγραφε η ανακοίνωση του χωρισμού

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας»

φωτογραφία: NDPδιαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ