Τάσος Ξιαρχό για Μαρίνα Σάττι: «Εγώ θα το προσέγγιζα αλλιώς και γενικά θα ήθελα να δω κάτι λίγο πιο λαμπερό»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στην δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού έκανε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο γνωστός χορογράφος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παλαιότερη συνεργασία που είχε με την τραγουδίστρια και σχολίασε την προσπάθεια της Κυπριακής αποστολής με την Silia Kapsis στον πρώτο ημιτελικό.

«Απ’ αυτό που είδα, η Μαρίνα θα αφήσει πολλά στόματα ανοιχτά. Τα ρούχα που φόραγαν οι χορευτές είναι λίγο μουντά ενώ η φούστα της Μαρίνας είχε πολύ ενδιαφέρον. Εγώ θα το προσέγγιζα αλλιώς και γενικά θα ήθελα να δω κάτι λίγο πιο λαμπερό, έχει όμως τόσο λαμπερή φωνή η Μαρίνα που όλα τα άλλα περισσεύουν», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Και συνέχισε: «Το μονοπλάνο είναι κάτι που αρέσει στην Μαρίνα και το έχουμε κάνει και παρέα στη Μάντισσα γιατί έχει πολλή επαφή με την κάμερα εκείνη τη στιγμή, νιώθει πιο ζωντανά και γενικά είναι κάτι που το προσεγγίζει χρόνια. Το μονοπλάνο της Μάντισσας νομίζω πως χαρακτήρισε την εποχή, ήταν το πρώτο viral που έγινε στην Ελλάδα. Ένα μονόπλανο που είχε πολλά λάθη αλλά αυτός είναι και ο σκοπός του, να είναι αυθόρμητο».

«H Silia Kapsis είναι φανταστική, ένα νέο παιδί με πολύ ταλέντο. Ουσιαστικά για μένα και για την Ελλάδα είναι το μέλλον στην ποπ μουσική. Επιτέλους είδαμε κάτι από το εξωτερικό! Δηλαδή έναν καλλιτέχνη που, όπως και η Ελλάδα έτσι και η Κύπρος πολλές φορές, ήρθε απ’ έξω και είναι η πρώτη φορά που μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτό που έφεραν απ’ έξω», κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ