Συγκλονίζει η Όλγα Βλαχοπούλου για τον καρκίνο: «Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου – Η πρώτη σκέψη ήταν τα παιδιά μου»

Η Όλγα Βλαχοπούλου μετά την ανάρτησή της μέσα από την οποία αποκάλυψε πως νοσεί από καρκίνο, μίλησε στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Η στιχουργός των επιτυχιών διεγνώσθη με καρκίνο του στήθους και μίλησε για τα νεότερα της υγείας της.

«Την Τρίτη έγινε η επέμβαση, η μαστογραφία βγήκε καθαρή και ένα μήνα μετά είχα ραντεβού για τον υπέρηχο. Ο ακτινολόγος εντόπισε ένα εύρημα και μου είπε ότι πρέπει να εμπιστευθώ έναν μαστολόγο. Αυτή η στιγμή ήταν η πιο σοκαριστική για μένα.

Όταν άκουσα τη λέξη “καρκίνος”  έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, ένιωσα φόβο, αγωνία και ανασφάλεια. Η πρώτη σκέψη ήταν τα παιδιά μου», είπε η Όλγα Βλαχοπούλου.

Όσο για τις πρώτες της αντιδράσεις: «Η γνωμάτευση έλεγε πως ο καρκίνος που έχω ήταν ορμονοεξαρτώμενος σε αρχικό στάδιο. Τη φοβόμουν τη λέξη “καρκίνος” – στο άκουσμά της, ένιωθα αποστροφή. Είναι τόσο ωραίο να βλέπεις τον ήλιο να ανατέλλει και να λες στον Θεό “ευχαριστώ που μου δίνεις ακόμα μια μέρα”. Είχα διαβάσει κάποτε ότι “η υγεία είναι μια κορώνα στα κεφάλια των υγιών ανθρώπων που μόνο οι ασθενείς βλέπουν”», ανέφερε η Όλγα Βλαχοπούλου στο Mega.

Η συμβουλή της είναι οι γυναίκες να πηγαίνουν για προληπτικό έλεγχο, καθώς έτσι προλαβαίνουν πολλές καταστάσεις.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ