Σοβαρό ατύχημα στην Θεσσαλονίκη: Έπεσαν μπάζα από κτίριο στην Τσιμισκή και τραυματίστηκαν δύο γυναίκες – Βίντεο αναγνώστη

Σοβαρό ατύχημα συνέβη νωρίτερα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους στην Θεσσαλονίκη, την οδό Τσιμισκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα μεγάλο κτίριο της περιοχής γίνονται εργασίες προκειμένου να φιλοξενηθεί πολυκατάστημα μεγάλης αλυσίδας ένδυσης του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών έπεσαν μεγάλα κομμάτια από μπάζα και τραυματίστηκαν δύο διερχόμενες από το σημείο γυναίκες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες, ηλικίας περίπου 50 ετών, ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά και έχουν μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για την παροχή των πρώτων βοηθειών αλλά και για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, μετά το σοβαρό συμβάν, υπήρξε άμεση κινητοποίηση και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ προκειμένου να βοηθήσουν τις δύο τραυματισμένες γυναίκες.

Κάτοικοι της περιοχής και περαστικοί που εδώ και ημέρες βλέπουν τις εργασίες που γίνονται στο κτίριο, είχαν διαμαρτυρηθεί για το ότι δεν είχαν ληφθεί τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, όπως ένα πλέγμα προστασίας προκειμένου να μην πέφτουν μπάζα και άλλα υλικά στον δρόμο. Ο κίνδυνος να τραυματιστεί σοβαρά κάποιος ήταν ορατός.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ