Σοκ στην Ομόνοια: 27χρονος βίασε και χτύπησε άγρια 33χρονη – Εντοπίστηκε δεμένη χειροπόδαρα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Σοκ στην Ομόνοια. Μια 33χρονη βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και κακοποιημένη μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη με καταγωγή από την Αλβανία γνώρισε έναν 27χρονο, ο οποίος την παρέσυρε στο εγκαταλελειμμένο ακίνητο και εκεί την βίασε και την ξυλοκόπησε άγρια.

Το θύμα, όπως είπε στους αστυνομικούς αργότερα, δεν θυμόταν τίποτα. Ξύπνησε κάποια στιγμή και ήταν δεμένη στα χέρια και στα πόδια σε ένα κρεβάτι.

Τρομοκρατημένη άρχισε να καλεί για βοήθεια και για καλή της τύχη άκουσαν τις φωνές της αστυνομικοί. Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ. μπήκαν στο κτίριο και έσπασαν την πόρτα που ήταν κλειδωμένη με λουκέτο.

Όταν κατάφεραν να μπουν στον χώρο είδαν την γυναίκα βαριά χτυπημένη και μαχαιρωμένη στον μηρό. Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος είχε συλληφθεί νωρίτερα για άλλο αδίκημα.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας τον είχαν σταματήσει για έλεγχο στην Ομόνοια και βρήκαν πάνω του ένα μαχαίρι 23 εκατοστών. Ακολούθως τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας όπου τον συνέλαβαν.

Μόλις, η γυναίκα συνήλθε αναγνώρισε αμέσως τον βασανιστή και βιαστή της. Η 33χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο 27χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ