Σόφη Πασχάλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την κλοπή του αμαξιού της – «Ήταν η μοναδική μέρα που το είχα αφήσει εκτός γκαράζ»

Τυχερή στην ατυχία της στάθηκε η Σόφη Πασχάλη, καθώς μετά από έναν τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας, βρέθηκε ο 21χρονος, ο οποίος έκλεψε το πολυτελές αυτοκίνητο της γνωστής γυμνάστριας.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια του ελέγχου προκειμένου να διαπιστώσουν σε ποιον ανήκει το πολυτελές όχημα, το χτύπησαν στα τερματικά και ο έλεγχος έβγαλε «λαβράκι». Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για το συμβάν στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Η είδηση δεν είναι ότι εκλάπη το αυτοκίνητο, αλλά ότι βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Υπάρχει και ιστορία πριν, για κάποιο λόγο είχε χαλάσει η γκαραζόπορτα και ήταν η πρώτη και μοναδική μέρα που το αυτοκίνητο ήταν έξω. Ξύπνησα το πρωί και είδα ότι έλειπε το αυτοκίνητο», είπε αρχικά η Σόφη Πασχάλη.

Η Σόφη Πασχάλη είπε στη συνέχεια: «Το ίδιο απόγευμα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν τι είχε συμβεί και όταν πήγα στη Σαλαμίνα μου είπαν ότι το αυτοκίνητο είναι σε ένα χωματόδρομο. Ευχαριστώ τους αστυνομικούς που με περίμεναν μέχρι να φτάσω σε εκείνο το σημείο, που ήταν πραγματικά απόμερο».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ