SNIK “TOPBOY 2”

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Το τρίτο προσωπικό album του SNIK, είναι γεγονός!

 Ο SNIK, ο no1 εκπρόσωπος της τραπ σκηνής στην Ελλάδα, κυκλοφορεί το 3ο κατά σειρά ολοκληρωμένο album του με τίτλο TOPBOY 2”.

 Ο δημοφιλέστερος hitmaker της γενιάς του και κορυφαίος music trendsetter της χώρας καταφέρνει με κάθε του κυκλοφορία να βρίσκεται στο Νο1 των charts. Η 12ετής πορεία του στη δισκογραφία του συγκεντρώνει πάνω από μισό δισεκατομμύριο streams στο Spotify, και άλλες τόσες προβολές στο YouTube.

 Διαμαντένιαπολυπλατινένια και χρυσά singles και albums τον έχουν κατατάξει σε έναν από τους εμπορικότερους και πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα.

 Το TOPBOY 2” αποτελεί το τρίτο κατά σειρά album του SNIK μετά το ομότιτλο TOPBOY” (2020) και “1987” (2022), που αποτέλεσαν μουσικό «σταθμό» στο rap game βγάζοντας backtoback no1 επιτυχίες.

 Το TOPBOY 2” κυκλοφορεί από τη Minos EMIa Universal Music Company και περιλαμβάνει στο σύνολο 12 ολοκαίνουργια smash hits, μοναδικές hot συνεργασίες και παραγωγές διεθνών προδιαγραφών που αναμένεται να χτυπήσουν κορυφή στα charts.

 Το album «ανοίγει» το πολυτιζαρισμένο στα social media του SNIK Bonnie”, ενώ κατά την ακρόαση του θα συναντήσετε και συνεργασίες φωτιά με τους TOQUELMarseauxGueDiffVLOSPAVoyage & Solmeister. Ήδη το Ecstasy” με τη συμμετοχή της Marseaux σαρώνει στο TikTok μέσα από το σύντομο teasing του SNIK, ενώ αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα summer hits του 2024.

 SNIK – “TOPBOY 2”

 Βρείτε το album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://SNIK.lnk.to/TOPBOY2

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ