ΣΚΑΪ: Τέλος στις σειράς, φουλ στα ριάλιτι την ερχόμενη σεζόν!

Mπορεί ο ΣΚΑΪ να αποφάσισε για την ερχόμενη σεζόν να βάλει τελεία στη μυθοπλασία, δεν φαίνεται όμως να ισχύει το ίδιο σε ότι αφορά στην ψυχαγωγία γενικότερα που φέρει πλέον την υπογραφή του Ατζούν στην πράιμ τάιμ ζώνη. Συγκεκριμένα, το κανάλι του Νέου Φαλήρου από το καλοκαίρι κιόλας φουλάρει σε ριάλιτι. Η αρχή γίνεται με το “Power of love” που επιστρέφει για να προβληθεί μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι, ενώ τους μήνες της θερινής ραστώνης θα προβληθεί επίσης και το μαγειρικό ριάλιτι “Cash Kitchen”. 12 παίκτες θα βάλουν όλη την αγάπη και το μαγειρικό τους ταλέντο για να κερδίσουν τους κριτές, τον παρουσιαστή και όλους εμάς. Τι σχέση μπορεί να έχει η στρατηγική με την κουζίνα; Πόσο ρίσκο κρύβεται πίσω από τα πιάτα που θα μας παρουσιάσουν;

Και τα ριάλιτι δεν σταματούν το καλοκαίρι αφού συνεχίζονται και μέσα στην ερχόμενη σεζόν με τον Τούρκο παραγωγό να παίρνει ακόμα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα και μάλιστα στην πιο εμπορική ζώνη της τηλεόρασης. Το “The Voice” μετά από διακοπή ενός χρόνου επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση και ενισχυμένο ακόμη περισσότερο στο κανάλι καθώς ο Ατζούν Ιλίτζαλι δεν του έκανε ούτε αυτή τη φορά τη χάρη να αποχωρήσει δίνοντάς του γη και ύδωρ για να παραμείνει στο Φάληρο. Παράλληλα, βγαίνει από το συρτάρι το “Exatlon”, ένα παιχνίδι που έχει έντονο το αγωνιστικό αποτύπωμα του reality επιβίωσης, χωρίς ωστόσο τις προστριβές ανάμεσα στους παίκτες. Το τρέιλερ βρίσκεται ήδη στον αέρα του ΣΚΑΪ ενώ τα γρίσματα του εν λόγω παιχνιδιού γίνονται επίσης στον Αγιο Δομίνικο δίπλα στο hub του “Survivor”. Έξι πίστες, αντί για μία, περιμένουν τους υποψήφιους που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή και να ανεβάσουν το παιχνίδι στην κορυφή. «Το πιο εντυπωσιακό σκηνικό περιμένει εσένα που ξέρεις να αγωνίζεσαι και έχεις στόχο το μεγάλο έπαθλο. Δήλωσε τώρα συμμετοχή, Exatlon! Παιχνίδι σε άλλη πίστα», λέει το casting call του παιχνιδιού, που αναμένεται να προβληθεί σύντομα. Το “Survivor” θα συνεχίσει και του χρόνου με έναν ακόμη κύκλο στο β΄μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Και τα παιχνίδια δεν σταματούν εδώ καθώς το “Tempting fortune” είναι το παιχνίδι που θα ακολουθεί το “Exatlon” στο πρόγραμμα, στην πιο late night ζώνη του σταθμού κι αυτό με την υπογραφή του Τούρκου παραγωγού.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με 12 παίκτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ενός οδοιπορικού 18 ημερών έρχονται αντιμέτωποι με συναρπαστικές δοκιμασίες και «πειρασμούς», έχοντας ως μοναδικό τους στόχο την επιβίωση αλλά και τη διεκδίκηση ενός μεγάλου χρηματικού επάθλου.

Το Tempting Fortune έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023 στο Channel 4 με παρουσιαστή τον Άγγλο κωμικό και παρουσιαστή Paddy McGuinness, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις. Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε σε 6 επεισόδια, ενώ το project έλαβε το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, η οποία θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Δεδομένων όλων των παραπάνω, τα σχέδια κάποιων στο εσωτερικό του σταθμού για ενημερωτική late night ζώνη πάνε περίπατο, αφού ο σταθμός ναι μεν ενισχύει στην πρωινή ζώνη την ενημέρωση αλλά η πράιμ τάιμ ζώνη παραμένει στο σύνολο της ψυχαγωγική και μάλιστα με ριάλιτι που τα άλλα κανάλια έχουν προ πολλού αφήσει.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ