Σάμος: Προσωρινά κρατούμενη η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της – Τι είπε στην ανακρίτρια

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο, το Μεγάλο Σάββατο.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της σήμερα, Τετάρτη (8/5), αποφασίστηκε η 49χρονη να κρατηθεί προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμου, όπου θα παρακολουθείται, ώστε να διασφαλιστεί ότι γίνεται ορθή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής της. Στη συνέχεια, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η 49χρονη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έδινε επί 40 λεπτά εξηγήσεις στην ανακρίτρια, στην οποία φέρεται να επανέλαβε ότι προέβη στο έγκλημα καθώς δεν άντεχε, όπως ισχυρίστηκε, την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της επί σειρά ετών.

Η συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης, Βίβιαν Γαβρίλογλου, που ορίστηκε από το Δικαστήριο, ζήτησε η 49χρονη να παραμείνει σε κάποια δομή για άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές, ως τη δίκη.

Η άγρια πατροκτονία έγινε το Μεγάλο Σάββατο, όταν, όπως η ίδια η 49χρονη ομολόγησε, χτύπησε τον πατέρα της με έναν υδραυλικό κάβουρα στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και παραδέχτηκε την δολοφονία.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ