Ψυχοκόρες – Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται

Οι «Ψυχοκόρες», έρχονται στον ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια από την Δευτέρα 13 Μαΐου, έως & την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 21:00.

Όσα θα δούμε αναλυτικά κατά τη νέα εβδομάδα:

Δευτέρα 13 Μαΐου:

Η Ευανθία ψάχνει γαμπρό για τη Φρόσω και εκείνη συνεχίζει να δηλητηριάζει τον Νάτση εναντίον της. Ο Κοσμάς θέλει να γίνει άμεσα ο γάμος του Σώτου με την Πένυ για να βοηθηθεί οικονομικά και πολιτικά από την οικογένειά της. Η Βασιλική πετυχαίνει στις εξετάσεις της και η Μάγια κερδίζει το στοίχημα με τον Υπουργό. Ο Παύλος τσακώνεται με τον Ερμή και αποφασίζει να τον στείλει σε στρατιωτική ακαδημία. Η Νέλλα ξεσπά στη νέα ψυχοκόρη, τη Σταυρούλα, η υγεία της οποίας επιδεινώνεται. Ο Τάσος προετοιμάζει τη Δεσποινιώ να κλέψει τις εντυπώσεις σε δημόσια εμφάνιση, ενώ ο Ντίνος προσπαθεί να μάθει περισσότερα για εκείνη.

Τρίτη 14 Μαΐου:

Η Μαρίκα κι ο Σώτος μεταφέρουν τη Σταυρούλα στο νοσοκομείο. Η Νέλλα βρίσκει ένα φάρμακο στο δωμάτιο της Αρχοντούλας και καταλαβαίνει ότι της χορηγείται εν αγνοία της. Ο Παύλος γνωρίζει την κοπέλα του Σπύρου, Λένα, που στο παρελθόν είχε στενή σχέση με τον Αρδίτη. Η Φρόσω μαθαίνει για τον άρρωστο πρωτότοκο γιο του Νάτση, ενώ περιμένει να γνωρίσει τον γαμπρό που της προξενεύουν. Ο Κοσμάς τσακώνεται με τον Αρδίτη και ζητά από τον Σώτο να ψευδομαρτυρήσει στη δίκη με τους εργάτες. Η Δεσποινιώ λέει μια πληροφορία  για εκείνη στον Ντίνο κι εκείνος διαπιστώνει ότι γνωρίζει την ταυτότητά της. Ο Παύλος αποκαλύπτει στη Βασιλική τον λόγο που απομακρύνθηκε ξαφνικά από κοντά της λίγους μήνες πριν. Ο Ερμής, πιεσμένος από τη στάση του πατέρα του, αποφασίζει να ανοίξει τα μάτια της Μάγιας για τη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική.

Τετάρτη 15 Μαΐου:

Διαβάζοντας στις εφημερίδες ότι έγινε λοβοτομή στη Φωτεινή, με την οποία ήταν μαζί στην κλινική, η Νέλλα παθαίνει κρίση και αποφασίζει να εκδικηθεί άμεσα όσους την έβλαψαν. Ο Τάσος πείθει τη Δεσποινιώ να αφήσει το θέατρο και να πάρει μέρος στα καλλιστεία. Η Μάγια βεβαιώνεται για τη σχέση του Παύλου και της Βασιλικής και βάζει μπροστά σχέδιο εκδίκησης. Η απέχθεια ανάμεσα στην Ευανθία και τη Φρόσω είναι πιο εμφανής από ποτέ, με τον Νάτση να βρίσκεται στη μέση. Ο Παύλος και η Λένα συνεργάζονται για την έκδοση αντικυβερνητικού υλικού. Οι εργάτες επιτίθενται στον Κοσμά παρουσία του Σώτου. Ο Σώτος αποφασίζει να καταθέσει στη δίκη του πατέρα του, ενώ αργότερα εξομολογείται τον έρωτά του στη Μαρίκα.

Πέμπτη 16 Μαΐου:

Η μητέρα του Παύλου μετακομίζει στο σπίτι του Αρδίτη και ο Λούης βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι κοντά στο σπίτι του Νάτση. Στο τραπέζι των αρραβώνων του, ο Σώτος πνίγει την απόγνωσή του στο ποτό, ενώ ένας άγνωστος άνδρας χτυπά την πόρτα των Κοτρώτσηδων, αναζητώντας την κόρη του. Η Διονυσία πηγαίνει στην Αθήνα για εξετάσεις και ζητά από την Ευανθία να φροντίζει τον άντρα της κατά την απουσία της. Ο Νάτσης συνεχίζει να μαλώνει με την Ευανθία. Ο Τάσος πηγαίνει με τη Δεσποινιώ σε κοσμική εκδήλωση με παράγοντες των καλλιστείων, όπου συναντούν τη Βικτωρία και τον Ντίνο. Ο Παύλος ξανασμίγει με τη Βασιλική. Με την αναβολή της ψήφου των γυναικών, η Μάγια αποφασίζει πως δεν χρειάζεται πια τη Βασιλική στον αγώνα της…

Δείτε το trailer:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ