Πέτρος Γαϊτάνος για Γιώργο Νταλάρα: «Αισθάνομαι άβολα να εκφέρω άποψη – Ίσως θα πρέπει να είναι λίγο πιο χαλαρός»

Ο Πέτρος Γαϊτάνος παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και στη Super Κατερίνα και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του που αφορούσαν καλλιτέχνες «που διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα».

Όπως εξομολογήθηκε ο Πέτρος Γαϊτάνος, αισθάνεται άβολα να εκφέρει άποψη και καλό θα ήταν ο Γιώργος Νταλάρας να χαλαρώσει.

«Υπάρχουν κάποια πράγματα και κάποιοι άνθρωποι όπου εγώ προσωπικά αισθάνομαι άβολα να κάτσω και να εκφέρω άποψη. Από τη μία ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας άνθρωπος που έχει αναδείξει σε πολύ υψηλό επίπεδο τον χώρο της τέχνης μας, από την άλλη ίσως θα πρέπει να είναι λίγο πιο χαλαρός. Όπως είπε και ο ίδιος, όταν ανεβάζεις τόσο ψηλά τον πήχη, δύσκολα μπορείς να συμβιβαστείς με επιπολαιότητες, προχειρότητες και φτήνιες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι τραγουδιστές στους οποίους αναφέρθηκε, κάνουν αυτό» είπε αρχικά ο Πέτρος Γαϊτάνος.

«Υπάρχει μία ανάγκη όλων μας -κάποιων περισσότερο- να πρέπει με μία εξωστρέφεια να πουν την παραμικρή σκέψη και αντίδρασή τους. Και αυτό να γίνει δημοσίως. Και πλέον δίδεται η δυνατότητα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα να το κάνουν. Αυτό είναι ένας βιασμός της ελευθερίας της δημοκρατίας. Έτσι το καταλαβαίνω. Γιατί δημοκρατία δεν είναι να λέει ο καθένας ό,τι του έρχεται στο μυαλό γιατί όταν είμαστε θυμωμένοι λέμε λάθος λόγια» πρόσθεσε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

«Έχω την εντύπωση ότι χρειάζονται λιγότερα λόγια και περισσότερη αγάπη» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο γνωστός ψάλτης.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ