Πετράλωνα: «Μου τραβούσε τα ρούχα να τα σκίσει και να με βιάσει» – Συγκλονίζει η καθαρίστρια που αποπειράθηκε να βιάσει ο 53χρονος

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της  γυναίκας, που έζησε τον εφιάλτη στα χέρια ενός 53χρονου, ο οποίος αποπειράθηκε να την βιάσει, καθώς η ίδια δούλευε ως καθαρίστρια στο σπίτι του, στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η παθούσα στο STAR, «πήγε με τη βία ντε και καλά να μου σκίσει τα ρούχα επιτόπου. Με τη βία να μου τραβάει τα ρούχα να μου τα σκίσει και να με βιάσει. Ήταν πιωμένος, ντίρλα. Είχα τη δύναμη και αντιστάθηκα. Ευτυχώς που δεν έβγαλε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Πρόλαβα και βγήκα από το σπίτι. Πήγα νοσοκομείο, μετά ήρθε ασθενοφόρο και με πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί έκανα κάποια ράμματα, ευτυχώς όχι πολλά. Δύο ράμματα στο χείλος. Πήγα να καθαρίσω το σπίτι και έπεσα παραλίγο θύμα βιασμού. Και γιατί; Για 20 ευρώ, αν έχετε το θεό σας. Η δουλειά από μικρή με έχει κάνει σκληρή και γι’ αυτό ίσως την γλίτωσα κιόλα».

Ο 53χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς χτύπησε την 53χρονη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης πήρε προθεσμία και απολογείται αύριο, Τρίτη (21/05), στον ανακριτή.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ