Πειραιάς: Το φορτίο με τα καλαμαράκια περιείχε… 110 κιλά κοκαΐνης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Νέο φορτίο με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε σε εμπορευματοκιβώτια στο λιμάνι του Πειραιά. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 100 κιλά κοκαΐνης σε νόμιμο φορτίο με κατεψυγμένα καλαμαράκια που προέρχονταν από το Περού, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο διυπηρεσιακής συνεργασίας με το Τμήμα Λαθρεμπορίου Γ’ Τελωνειακής Διεύθυνσης Πειραιά, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε., τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος και με τη συνδρομή Ξένων Αρχών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης με σκοπό τον εντοπισμό ναρκωτικών, κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως 27 Μαΐου 2024 εντός του Λιμένα του Πειραιά, σε 13 εμπορευματοκιβώτια προερχόμενα από χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Σε ένα εμπορευματοκιβώτιο με νόμιμο φορτίο κατεψυγμένα καλαμαράκια, προερχόμενο από το Περού με προορισμό την Κροατία, βρέθηκαν 100 συσκευασίες που περιείχαν 109 κιλά και 600 γραμμ. κοκαΐνης.

Δείτε εικόνες:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ