Πάτρα: Οι πρώτες κινήσεις της 57χρονης κομμώτριας μετά την λιποαναρρόφηση – Επισκέφτηκε 3 νοσοκομεία

Γρίφος παραμένει ο θάνατος της 57χρονης κομμώτριας, από την Πάτρα, έπειτα από μια απλή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. Μάλιστα, ο τεχνικός σύμβουλος που διόρισε η οικογένεια, δεν μπορεί να υποδείξει την αιτία θανάτου, καθώς αναμένει τα επίσημα έγγραφα από τα 3 νοσοκομεία που επισκέφθηκε η παθούσα μετά την επέμβαση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το MEGA, γιατρός που χειρούργησε την 57χρονη, μετά την ολοκλήρωση της λιποαναρρόφησης, την ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά.

«Της βρήκαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια»

Η γυναίκα επιστρέφει σπίτι, εκεί όπου αρχίζει να πονά στα πόδια και το κεφάλι και να έχει ναυτίες. Κοιμάται δύο ώρες, ξυπνά μέσα στη νύχτα και ζητά από την κόρη της να την πάει στο νοσοκομείο που εφημερεύει.

«Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όμως η μαμά μου ζαλιζόταν», είπε η κόρη μιλώντας στο MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» οι εξετάσεις αίματος που έκανε η θανούσα έδειξαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια.

«Φύγε από εκεί που είσαι κι έλα στην ιδιωτική κλινική που εργάζομαι γιατί εγώ ξέρω τι σου έχω χορηγήσει»

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γυναίκα σφάδαζε από τους πόνους. Ακόμα, λιποθύμησε στο ασανσέρ μέσα στα χέρια της κόρης της. Πληροφορίες θέλουν να τηλεφώνησε μέσα στη νύχτα στον γιατρό που την χειρούργησε ο οποίος φέρεται να της είπε, «φύγε από εκεί που είσαι κι έλα στην ιδιωτική κλινική που εργάζομαι γιατί εγώ ξέρω τι σου έχω χορηγήσει».

«Στη συνέχεια την ξαναπάω σε νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος, ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο», πρόσθεσε η κόρη της μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη».

Στην κλινική αυτή, η 57χρονη εξετάστηκε από τον ίδιο γιατρό που της είχε κάνει την λιποαναρρόφηση. Λίγο πριν λάβει εξιτήριο μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός την καθησύχασε πως δεν έχει τίποτα και απλά νιώθει λίγο παραπάνω πόνο από το φυσιολογικό.

Όταν έφτασε στο τρίτο κατά σειρά νοσοκομείο, ήταν πλέον αργά. Οι γιατροί έπεσαν πάνω της για να τη σώσουν, τη διασωλήνωσαν ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ