Πάτρα: Καταγγελία ότι κι άλλη γυναίκα πέθανε ύστερα από λιποαναρρόφηση στον γιατρό που είχε πάει η κομμώτρια

Ακόμα μια καταγγελία για θάνατο γυναίκας έπειτα από λιποαναρρόφηση βλέπει το φως της δημοσιότητας, και συγκεκριμένα από τον ίδιο γιατρό που χειρούργησε και την άτυχη 57χρονη κομμώτρια από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τον ALPHA, οικογένεια 69χρονης καταγγέλλει τον ίδιο γιατρό για τον θάνατο της, το 2020, ύστερα από λιποαναρρόφηση.

Όπως περιέγραψε η κόρη της, η γυναίκα έφυγε τον Μάρτιο του 2020, εν μέσω κορονοϊού, για τη Αθήνα, και εν συνεχεία «εξαφανίστηκε» για κάποιες ημέρες πριν τελικά επιστρέψει στη Ρόδο σε κακή κατάσταση. Tελικά, η γυναίκα κατέληξε περίπου 10 ημέρες αργότερα από επιπλοκές, καθώς ο γιατρός της είχε τρυπήσει το έντερο.

Η κόρη κατήγγειλε επίσης, ότι η μητέρα της αν και πήγε για προεγχειρητικό έλεγχο, δεν της δόθηκε η δέουσα προσοχή, με αποτέλεσμα ο αιματοκρίτης της να πέσει κατά 10 μονάδες.

Η ίδια πηγή, αναφέρει ότι, η γυναίκα αν και παραπονιόταν για πόνους στην κοιλιά και δύσπνοια, παρόλα αυτά πήρε εξιτήριο τρεις μέρες αργότερα και με την άδεια να ταξιδέψει για την απομακρυσμένη Κάρπαθο.

Φθάνοντας ωστόσο στη Ρόδο, η εμφάνιση της 69χρονης σόκαρε τους δικούς της ανθρώπους, καθώς η κοιλιά της ήταν πρησμένη και είχε μελανιές σε όλη της το σώμα.

Σε επικοινωνία της οικογένειας, ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι κάτι πήγε στραβά, λέγοντας «μάλλον της τρύπησα το έντερο».

Μετά τον θάνατο της 69χρονης, οι συγγενείς της κατέθεσαν αγωγή, ενώ ο γιατρός για να «προλάβει» την κίνησή τους τους έταξε χρήματα για να «κλείσει» το θέμα, όπως κατήγγειλε η κόρη.

Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ