Πανελλήνιες 2024: Με παρατράγουδα οι εξετάσεις στο 1ο ΓΕΛ Βόλου – Παρέμβαση της Αστυνομίας για εργολάβο που εκτελούσε έργα

Με παρατράγουδα ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Βόλου. Εργολάβος που εκτελούσε έργα στον δρόμο δημιούργησε μεγάλη φασαρία και όχληση, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο ακόμη και η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο, από νωρίς το πρωί σήμερα, μαθητές και γονείς βρέθηκαν στον χώρο του 1ου ΓΕΛ. Οι μαθητές ανέβηκαν στις αίθουσες, ώστε να ξεκινήσουν τις εξετάσεις. Ωστόσο, οι γονείς που βρίσκονταν έξω από το προαύλιο ζήτησαν από τον εργολάβο να απομακρυνθεί ή να πάψει τις εργασίες του, έως ότου τελειώσει το διαγωνιστικό κομμάτι.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Ο εργολάβος έδειξε τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν την παρουσία του και την εργασία του στο σχολείο και συμφώνησε να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, λίγα λεπτά αργότερα συνέχισε τις εργασίες του στο ίδιο ακριβώς σημείο. Γονείς και πάλι επικοινώνησαν με την αστυνομία, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας επικοινώνησε με τον αστυνομικό Διευθυντή και δήλωσε ότι θα υποβάλλει μήνυση κατά του εργολάβου. Με την παρέμβαση των αστυνομικών αρχών, οι εργασίες σταμάτησαν άμεσα. Σημειώνεται ότι οι εξεταζόμενοι δεν ανέφεραν οποιαδήποτε ενόχληση, αφού οι θόρυβοι δεν «έφταναν» στις αίθουσες, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ