Παγιδευμένοι – Γράφεται ο τραγικός επίλογος για τον Σταύρο!

Τι θα δούμε στη σειρά “Παγιδευμένοι” που έρχεται με νέα επεισόδια, τη Δευτέρα 27 Μαίου και την Τρίτη 28 Μαίου στις 22.30 στον ΑΝΤ1:

 Δευτέρα 27 Μαΐου:

Ενώ οι έρευνες για τον δολοφόνο του Σταύρου φαίνεται να οδηγούν σε αδιέξοδο, ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να συνάψει συμφωνία με τον ίδιο τον «διάβολο», προσπαθώντας έτσι να φτάσει στα ίχνη του εκτελεστή.

Ο Αλέκος δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του πρόταση στον Δημήτρη, η οποία για άλλη μια φορά θα τον φέρει αντιμέτωπο με τις αξίες και τα ιδανικά του.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Σταύρου και εν μέσω του θρήνου που βιώνουν όλοι, ο Αντώνης γίνεται προάγγελος κακών μαντάτων.

Τρίτη 28 Μαΐου:

Μετά την κηδεία του Σταύρου, ο Δημήτρης οδηγείται στο κρατητήριο, καθώς έχουν προκύψει εις βάρος του αδιάσειστα στοιχεία για εγκληματικές ενέργειες.

Η Άννα και ο Ανδρέας προσπαθούν να βρουν τρόπο να διαχειριστούν το αδιανόητο αυτό γεγονός, να αποδείξουν ότι πρόκειται για πλεκτάνη, αλλά και να συμπαρασταθούν στον Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά πίσω από τα κάγκελα. Θα καταφέρει η Άννα να γυρίσει το κλίμα υπέρ του; Έχει όλο αυτό κάποια σχέση με την ξαφνική εξαφάνιση του Κώστα;

Ο Δημήτρης  και η Άννα φαίνεται πως αρχίζουν να αποκτούν έναν νέο σύμμαχο μέσα από  αυτήν την ιστορία, καθώς μια αλλαγή στρατοπέδου θα αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες!

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ