Ομόνοια: Ελεύθερος με όρους ο 27χρονος που κατηγορείται ότι βίασε και ξυλοκόπησε άγρια 33χρονη – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο το θύμα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος Παλαιστίνιος ο οποίος φέρεται να βίασε, να μαχαίρωσε και να ξυλοκόπησε μία 33χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, που βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και κακοποιημένη σε κτίριο στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με το Mega, οι όροι που επιβλήθηκαν στον 27χρονο είναι η παρουσία του 2 φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και η απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Την ίδια ώρα, η 33χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και φέρει κακώσεις σε όλο της το σώμα, κυρίως στα χέρια και στα πόδια, καθώς και τραύματα από μαχαίρι στον μηρό.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή υπόθεση

Το μεσημέρι της Δευτέρας 27/5, Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής/ ΔΙ.ΑΣ., διερχόμενοι από τη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου, στην Ομόνοια, έκριναν πως ο 27χρονος κατηγορούμενος ήταν ύποπτος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 23 εκατοστών, με μήκος λάμας 12 εκατοστά. Έτσι, ο 27χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, όπου και συνελήφθη.

Στη συνέχεια, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της ίδιας μέρας, Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., διερχόμενοι από την οδό Ξούθου στην Ομόνοια, άκουσαν ένα άτομο, να καλεί σε βοήθεια, από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Αμέσως, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου, από όπου ακούγονταν οι φωνές, όπου εντόπισαν μία πόρτα, κλειδωμένη με λουκέτο και στην πίσω μεριά αυτής, ένα άτομο να ζητάει απεγνωσμένα να το απεγκλωβίσουν.

Ακολούθως, οι Αστυνομικοί έσπασαν το λουκέτο και αφού μπήκαν στο εσωτερικό, εντόπισαν πάνω στο κρεβάτι, την 33χρονη γυναίκα από την Αλβανία, ακινητοποιημένη, με υφασμάτινα δεσμά, σε όλα της τα άκρα και εμφανώς τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. Επίσης, έφερε τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό της μηρό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Οι Αστυνομικοί την μετέφεραν στο Τ.Α. Ομονοίας όπου κατήγγειλε ότι υπαίτιος της κατάστασής της ήταν ο 27χρονος κατηγορούμενος, τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

Στην γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ, ο οποίος, αφού την εξέτασε, την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Τι εντοπίστηκε στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ομόνοια

Επιπλέον, στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών, με μήκος λάμας 11,5 εκατοστών και ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου, συνολικού μήκους 72 εκατοστών, το οποίο φέρει κηλίδες αίματος, τα οποία σύμφωνα με την παθούσα, ο κατηγορούμενος χρησιμοποίησε σε βάρος της.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 28/5, Αστυνομικοί του Τ.Α. Ομονοίας μετέβησαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η 33χρονη και ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι έφερε κακώσεις σε όλο της το σώμα, κυρίως στα χέρια και στα πόδια, τραύμα από μαχαίρι στον μηρό.

Τι είπε η 33χρονη στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας 27/5, συνάντησε τον κατηγορούμενο, τον οποίο δεν γνωρίζει, στον δρόμο και συμφώνησαν να μεταβούν στο σπίτι του, προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.

Όταν η γυναίκα πήγε στο σπίτι του, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε, χτυπώντας την και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα, παρά την θέληση της, κατά τη διάρκεια του οποίου εξακολουθούσε να την χτυπάει, ενώ από εκείνη τη στιγμή και μετέπειτα δεν μπορούσε να ανακαλέσει τίποτα στη μνήμη της. Όταν η γυναίκα ξύπνησε κάλεσε σε βοήθεια, με τους Αστυνομικούς να την εντοπίζουν τελικά.

Ο συλληφθείς, το πρωί της Τρίτης 28/5, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης στην 26ο Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών, όπου διατάχθηκε η επαναπροσαγωγή του για σήμερα, 31/5.

«Τον ήξερε, την είχε ξαναχτυπήσει» λέει η μητέρα της

Η μητέρα της κοπέλας, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι, «μάλλον με βία το κράτησε, γιατί απ’ ότι κατάλαβα εγώ το είχε κλειδώσει σε ένα γκαράζ και το κράταγε εκεί μέρες, ήθελε να φύγει και μετά το είχε χτυπήσει με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος».

Σχετικά με τα τραύματα που φέρει η κοπέλα, η μητέρα απάντησε πως, «το έχει χτυπήσει πάρα πολύ, παντού. Με ξύλο, με σίδερο, δεν ξέρω, δεμένη την είχε… Φοβάται γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το χτύπησε τώρα, που το έστειλε στο νοσοκομείο, το είχε χτυπήσει και πριν από περίπου δυο μήνες. Τον ήξερε μήνες και την είχε χτυπήσει πολύ βαριά με σημάδια στα μάτια, στο κεφάλι. Μάλιστα.. και τώρα την έσυρε και την χτύπησε, να πέθαινε, δεν ξέρω, έτσι όπως είναι χτυπημένη… δεν ξέρω τι να πω».

Η άτυχη 33χρονη γυναίκα, μάλιστα, μετά το περιστατικό, είπε στη μητέρα της ότι, «με χτύπησε αυτός, τι κακό του έχω κάνει, κάτι λόγια λέει και καθαρά-καθαρά δεν μιλάει».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ