Ομόνοια: Εικόνες – ντοκουμέντα από τον βασανισμό της 33χρονης – Εντοπίστηκε δεμένη χειροπόδαρα και κακοποιημένη

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που βλέπουν στο φως της δημοσιότητας, από την κατάσταση της 33χρονης γυναίκας, που βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και κακοποιημένη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ομόνοια.

Στο οπτικό υλικό που μετέδωσε το MEGA, αποτυπώνεται η κακοποίηση που υπέστη η κοπέλα, αλλά και τραύματα από μαχαίρι που φέρεται να της κατάφερε ένας 27χρονος από την Παλαιστίνη.

Έχει μώλωπες και εκδορές σε μεγάλο μέρος του σώματος της, ενώ ακόμα φέρεται να της έχει σπάσει και τη κάτω γνάθο.

Μετά τη σύλληψη του, ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με το Mega. Oι όροι που του επιβλήθηκαν είναι η παρουσία του 2 φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και η απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Ομόνοια

Πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή υπόθεση

Το μεσημέρι της Δευτέρας 27/5, Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής/ ΔΙ.ΑΣ., διερχόμενοι από τη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου, στην Ομόνοια, έκριναν πως ο 27χρονος κατηγορούμενος ήταν ύποπτος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 23 εκατοστών, με μήκος λάμας 12 εκατοστά. Έτσι, ο 27χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, όπου και συνελήφθη.

Στη συνέχεια, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της ίδιας μέρας, Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., διερχόμενοι από την οδό Ξούθου στην Ομόνοια, άκουσαν ένα άτομο, να καλεί σε βοήθεια, από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Αμέσως, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου, από όπου ακούγονταν οι φωνές, όπου εντόπισαν μία πόρτα, κλειδωμένη με λουκέτο και στην πίσω μεριά αυτής, ένα άτομο να ζητάει απεγνωσμένα να το απεγκλωβίσουν.

Ομόνοια

Ακολούθως, οι Αστυνομικοί έσπασαν το λουκέτο και αφού μπήκαν στο εσωτερικό, εντόπισαν πάνω στο κρεβάτι, την 33χρονη γυναίκα από την Αλβανία, ακινητοποιημένη, με υφασμάτινα δεσμά, σε όλα της τα άκρα και εμφανώς τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. Επίσης, έφερε τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό της μηρό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Οι Αστυνομικοί την μετέφεραν στο Τ.Α. Ομονοίας όπου κατήγγειλε ότι υπαίτιος της κατάστασής της ήταν ο 27χρονος κατηγορούμενος, τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

Στην γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ, ο οποίος, αφού την εξέτασε, την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ