Ο A!MS επιστρέφει με το απόλυτο καλοκαιρινό hit, ‘House On the Beach’!

Ο αγαπημένος ράπερ και επιτυχημένος επιχειρηματίας A!MS επιστρέφει δυναμικά με καλοκαιρινή αλλά και νοσταλγική διάθεση. Ο πολυπλατινένιος Αγγλοκύπριος ράπερ υποδέχεται  την καλοκαιρινή σεζόν 2024 με τα multi sensory Wave Pool Party events με το νέο του single που κυκλοφορεί στις 24 Μαΐου και φέρει τον τίτλο ‘House On The Beach – (HOTB)’.  Πρόκειται για μια παραγωγή του Α!ΜS σε συνεργασία με τους Cool & Dre και Michelin Shin.

Το ‘House On The Beach’ φέρνει μαζί του μια καλοκαιρινή νοσταλγία της δεκαετίας του 2000 συνδυάζοντας διάφορα μουσικά μοτίβα από τύμπανα και μπάσο, ταξιδεύοντας τους ακροατές μέσα από τους ιδιαίτερους στίχους του αγαπημένου σε όλους ράπερ ZieZie από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια ‘all star’ ομάδα αποτελούμενη από τους υπερταλαντούχους νικητές των Grammy, Cool & Dre, τον beat maker του A!MS, Michelin Shin, τους Aisa και AV Allure αλλά και ο πολυπλατινένιος ράπερ A!MS, συμμετείχαν για την πραγματοποίηση του νέου single του Α!MS.

Το νέο single του δημοφιλούς Αγγλοκύπριου ράπερ ‘House On The Beach – (HOTB)’, συνοδεύεται και από ένα ιδιαίτερα καλοκαιρινό video clip που αναμένεται να εντυπωσιάσει.

«Αυτό το τραγούδι λέει μια ιστορία με διάφορα σκαμπανεβάσματα όπως ακριβώς μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κάποιος που αγαπάς. Είναι σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ, είτε πρόκειται για νέα αγάπη, είτε για παλιά». Ο A!MS συμπληρώνει πως, «αυτή η αβεβαιότητα μπορεί είτε να μας κρατήσει υγιείς είτε να μας τρελάνει».

Γνωστός για τη δημιουργία της μελωδικής UK Rap του, με μια νότα μεσογειακής αρμονίας, ο A!MS δημιουργεί τη μουσική του κάτω από την ηλιόλουστη ατμόσφαιρα στο σπίτι του στην Αγία Νάπα. Ως ένας από τους πιο ταλαντούχους και δημοφιλείς ανθρώπους της περιοχής, διοργανώνει επίσης τα επιτυχημένα Wave Pool Parties όπου οι λάτρεις της μουσικής του, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν dj sets από Arrdee, Charlie Sloth, Prinz, ZieZie, Yxng Bane και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Όπως κάθε καλοκαιρινή σεζόν έτσι και φέτος, ο A!MS συνεχίζει με τη ξεχωριστή του multi – sensory οπτική τα events στα Wave Pool Parties, στο Waterworld Waterpark, στην Αγία Νάπα. Όσοι έχουν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί, θα ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία, με όλες τις αισθήσεις τους να συμμετέχουν. Ιδιαίτερα η αίσθηση της όσφρησης θα είναι έντονη, αφού το άρωμα ‘OUD’ του A!MS θα είναι διάχυτο στην ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του κάθε show.

To hit ‘House On the Beach’, έρχεται μετά τις δύο προηγούμενες επιτυχίες του δημοφιλούς ράπερ, με τίτλο ‘Self Esteem’ και ‘ΟUD’ που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό, με τον A!MS να πρωτοπορεί με το single ‘ΟUD’ το οποίο κυκλοφόρησε με το δικό του άρωμα, καθιστώντας το πρώτο  πολυαισθητηριακό rap single του σε όλο το κόσμο. Με αυτή την καινοτόμο multi – sensory rap κυκλοφορία, ο A!MS συνεχίζει να εδραιώνει τη ξεχωριστή θέση του στη rap σκηνή.

Συνδυάζοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, ο Α!MS ξεπερνά τον εαυτό του με το νέο του καλοκαιρινό hit, «House On The Beach».

Ακολουθήστε τον A!MS στο Instagram / TikTok / YouTube / Spotify



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ