Νότια Προάστια: Έφαγε γλυκό και βρήκε μέσα… γυαλί – Τραυματίστηκε στη γλώσσα και το χείλος

«Πικρή» επίγευση είχε για έναν γνωστό επιχειρηματία το γλυκό που αγόρασε από επώνυμο ζαχαροπλαστείο των Νοτιών Προαστίων, καθώς τραυματίστηκε στη γλώσσα και το κάτω χείλος από κομμάτι γυαλιού που εμπεριεχόταν μέσα.

Όπως μετέδωσε το MEGA, το συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή (27/4), όταν ο επιχειρηματίας συνοδευόμενος από την γυναίκα του πήγαν στο ζαχαροπλαστείο, όπου και αγόρασαν μια μους σοκολάτα, ένα ακόμα γλυκό σοκολάτα – πορτοκάλι, αλλά και ένα vegan γλυκό.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο καταγγέλλων, «παίρνω το κουταλάκι, τρώω τη μους, γιατί και η μους είναι αφρός, δεν έχει μέσα κομμάτια και νιώθω στο στόμα μου νέα ένα πράγμα… σαν καρφί. Κάτι αιχμηρό. Λέω “τι έχουν βάλει μέσα στο γλυκό;”».

«Τελικά ήταν ένα κομμάτι γυαλί. Είδα στο χείλος μου αίματα», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο ίδιος, όταν, μάλιστα, πήγε στο ζαχαροπλαστείο για να τους πει για το τι έπαθε, ο υπεύθυνος του καταστήματος του απάντησε πως, «καταρχάς συγγνώμη. Για να μην πάρει έκταση το θέμα, να σου δώσουμε 1.000 ευρώ σε κουπόνια για να τρως γλυκά. Μου έχει ξανά συμβεί παλαιότερα. Όλα τυχαία είναι δηλαδή;».

«Θα κάνουμε μήνυση»

Η δικηγόρος του άτυχου άνδρα, Ανθούλα Ανάσογλου, διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθούσουν την νομική οδό υποβάλλοντας μήνυση. «Το κομμάτι από γυαλί ήταν από αλλού. Αυτό σημαίνει πως πολλά ανθρώπινα λάθη μπορούν να συμβούν και σε άλλα περιστατικά. Δεν ακούσαμε συγγνώμη αλλά το “πάρτε ένα κουπόνι, να πάρετε γλυκά”. Δεν δέχονται πως υπάρχει λάθος. Ο εντολέας μου θα διεκδικήσει αγωγή. Έχει κοπεί η γλώσσα του, το χείλος, έχει χάσει τη γεύση του».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ