Νίκαια: Απόπειρα αυτοκτονίας «βλέπει» ο ιατροδικαστής για την 57χρονη που κατήγγειλε ότι την μαχαίρωσε ο σύζυγός της – Τα νέα στοιχεία

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η  57χρονη γυναίκα που βρέθηκε στην Νίκαια με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της. Αρχικά συνελήφθη ο σύζυγός της, ο οποίος φέρεται να έχει ιστορικό καταγγελιών εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία, όμως, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καθώς η υπόθεση πήρε άλλη τροπή. Όλα δείχνουν ότι το πιο ισχυρό σενάριο, είναι εκείνο του αυτοτραυματισμού.

Στον αυτοτραυματισμό συγκλίνει και η εκτίμηση του ιατροδικαστή, που κάνει λόγο για απόπειρα αυτοχειρίας ενώ από τις καταθέσεις που έχουν ήδη λάβει οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, δεν προκύπτει παρουσία του 57χρονου στον χώρο. Αντιθέτως τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν ήταν εκεί.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η εισαγγελέας και διέταξε την υποβολή προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη και μετά το πέρας της νοσηλείας ακούσιο εγκλεισμό για την γυναίκα.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας όταν η 57χρονη κάλεσε την Αστυνομία ζητώντας βοήθεια και αναφέροντας ότι δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο, στην οδό Αρτέμιδος 44, όπου πράγματι εντόπισαν την αιμόφυρτη γυναίκα με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και νοσηλεύεται

Γείτονας, μιλώντας για το περιστατικό, ανέφερε πως συχνά ακούγονταν φωνές και έρχονταν περιπολικά στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι η 57χρονη στο παρελθόν είχε αρνηθεί στους αστυνομικούς την μεταφορά της σε δομή και τοποθέτηση εφαρμογής «panic button» με αρνητική απάντηση.

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται σχετικά με το τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση και τους λόγους που η γυναίκα είπε ότι την μαχαίρωσε ο σύζυγός της, ενώ όπως όλα δείχνουν τραυματίστηκε μόνη της.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ