Νίκαια: «Ακούμε φωνές, έρχεται συχνά η Αστυνομία» – Τι είπε γείτονας για το περιστατικό με την 57χρονη που κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι την μαχαίρωσε

«Ακούμε φωνές, έρχεται συχνά η Αστυνομία» δήλωσε γείτονας μετά το αιματηρό περιστατικό στην Νίκαια, εκεί όπου μία 57χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι την μαχαίρωσε στην κοιλιά, αλλά τελικά τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοτραυματίστηκε.

«Πολλές φορές η Αστυνομία ερχόταν. Η τελευταία φορά που ήρθε, ήταν πριν από μία εβδομάδα. Άκουσα την γυναίκα να φωνάζει» είπε ο γείτονας σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, στον αυτοτραυματισμό συγκλίνει η εκτίμηση του ιατροδικαστή, που κάνει λόγο για απόπειρα αυτοχειρίας ενώ από τις καταθέσεις που έχουν ήδη λάβει οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προκύπτει παρουσία του 57χρονου στον χώρο. Αντιθέτως τα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν αρκετά μακριά. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η εισαγγελέας και διέταξε την υποβολή προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη και μετά το πέρας της νοσηλείας ακούσιο εγκλεισμό για την γυναίκα.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας όταν η 57χρονη κάλεσε την Αστυνομία ζητώντας βοήθεια και αναφέροντας ότι δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο, στην οδό Αρτέμιδος 44, όπου πράγματι εντόπισαν την αιμόφυρτη γυναίκα με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου και νοσηλεύεται

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται σχετικά με το τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση και τους λόγους που η γυναίκα είπε ότι την μαχαίρωσε ο σύζυγός της, ενώ όπως όλα δείχνουν τραυματίστηκε μόνη της.

Άλλες 6 φορές είχε συλληφθεί ο σύζυγος

Πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι ο 57χρονος είχε συλληφθεί 6 φορές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία. Μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και 3 φορές το 2024, και αφού πέρασε αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος.

Η γυναίκα είχε δεχθεί και στο παρελθόν κακοποιητική συμπεριφορά και είχε απευθυνθεί στις Αρχές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την τελευταία φορά, στις 27 Απριλίου, φέρεται να της δόθηκε η επιλογή για panic button και φιλοξενία σε δομή, αλλά η ίδια αρνήθηκε.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ