Νέα Σμύρνη: Χειρουργήθηκε το μωρό μετά την επίθεση από τον σκύλο – «Δεν θα μείνει ξανά στο ίδιο περιβάλλον με το παιδί», λέει ο πατέρας

Σε επέμβαση υποβλήθηκε το μωρό 11 μηνών, που δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο της οικογένειάς του, μέσα στο διαμέρισμά τους στη Νέα Σμύρνη.

Το παιδί θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου μία εβδομάδα, σύμφωνα με τον πατέρα του, ενώ ο σκύλος απομακρύνθηκε από το σπίτι της οικογένειας και διαμένει πλέον σε συγγενικό τους πρόσωπο.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όταν το μωρό βρισκόταν στην κούνια του και η μητέρα στην κουζίνα του σπιτιού. Η γυναίκα άκουσε τα κλάματα του μωρού και είδε τον έναν από τους δύο σκύλους της οικογένειας να έχει δαγκώσει στο κεφάλι το παιδί.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και το μωρό διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο πατέρας του βρέφους μίλησε στο Live News και περιέγραψε τι συνέβη:

«Το σκυλάκι είναι μαζί μας περίπου 8 χρόνια. Την στιγμή που πήγαμε να ταΐσουμε το μωράκι μας, το σκυλί του επιτέθηκε. Το έχει δαγκώσει γύρω στα 5 εκατοστά στο μπροστινό και πίσω μέρος από το κεφαλάκι του. Χθες, έκανε χειρουργείο και θα μείνει στο νοσοκομείο περίπου μια εβδομάδα. Το σκυλί θα το πάρει συγγενικό μας πρόσωπο και δεν θα ξανά μείνει στο ίδιο περιβάλλον με το παιδί», είπε ο πατέρας στο Mega.

Δείτε το βίντεο:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ