Νάξος: Συνελήφθη υπάλληλος που απείλησε με καραμπίνα παρέα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στις εργατικές κατοικίες στη Νάξο, όταν ένας καβγάς ανάμεσα σε μια παρέα και σε έναν υπάλληλο καταστήματος παρ’ ολίγον να εξελιχθεί σε τραγωδία αν δεν είχε παρέμβει έγκαιρα η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cyclades24.gr, όλα ξεκίνησαν από ένα τσακωμό που έγινε σε ένα κατάστημα εστίασης, με τον υπάλληλο να ψάχνει την παρέα τριών αλλοδαπών και να τους απειλεί με όπλο σκοπευτηρίου, το οποίο δεν είχε φυσίγγια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 34χρονος υπάλληλος βρήκε κάποιους από την παρέα απειλώντας τους να του πουν πού βρίσκεται ο φίλος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η παρέα των τριών αλλοδαπών έχει απασχολήσει αρκετές φορές την τοπική κοινωνία και την αστυνομία για πολλές υποθέσεις.

Ο εν λόγω υπάλληλος μιλώντας στο cyclades24.gr ισχυρίστηκε ότι κάποιος από την παρέα του επιτέθηκε και τον χτύπησε, όταν τους ζήτησε να αποχωρήσουν.

Η αστυνομία της Νάξου και το τμήμα της ασφάλειας, έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον υπάλληλο και να του περάσουν χειροπέδες. Τον επιβίβασαν σε περιπολικό και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ