Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok για τις ευρωεκλογές με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι και τον Πίνατ που έγινε ευρωκομματόσκυλο

Ευρωεκλογές και… Eurovision συνδυάζονται στο νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok, αφού το μουσικό χαλί που έχει επιλέξει είναι το «Zari », που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι.

«Μου είπαν ότι σε μια ομιλία μου είπα ένα στίχο από τραγούδι της Eurovision», αναφέρει αρχικά, ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια προβάλλεται απόσπασμα που ακούγεται να λέει: «Το αρνί και τα τα τα». Εκείνη τη στιγμή αρχίζει να παίζει το «Zari» της Μαρίνας Σάττι, ενώ στο TikTok βίντεο παρουσιάζονται στιγμιότυπα από την περιοδεία του ενόψει των ευρωεκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι, η φράση στην οποία αναφέρεται ειπώθηκε κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

«Ξεκινάει μια νέα προεκλογική περίοδος αυτή τη φορά για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Θα προσπαθήσω μέσα από το Tiktok να σας εξηγήσω με απλά λόγια: Γιατί οι εκλογές αυτές είναι τόσο σημαντικές», προσθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πάντα προσπαθώ να είμαι έξω, σε κάθε περιοδεία κάτι μαθαίνουμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία με το θέμα της ακρίβειας. Σχηματίζουμε και μία πραγματική εικόνα για το τι γίνεται με τις τιμές. Όλα αυτά μας βοηθούν», τονίζει ο πρωθυπουργός.

Ο Πίνατ, το… «ευρωκομματόσκυλο»

Στο βίντεο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Πίνατ, στον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται ως «ευρωκομματόσκυλο». «Επανερχόμαστε πολύ δυναμικά!», σημειώνει ο πρωθυπουργός στο βίντεο, το οποίο κλείνει με ένα περιστατικό όταν του είχε πέσει το κινητό του τηλέφωνο μέσα στο αυτοκίνητο.

«Οπότε ξεκινάμε, πάμε!» καταλήγει ο ίδιος στο βίντεο του, 31 ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές.

Δείτε το βίντεο

 

@kyriakosmitsotakis_ Παμε 💪🏻 #ευρωεκλογες ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakisδιαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ