MEGA: Ρεκόρ Σεζόν & Πρωτιά για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου!

Ρεκόρ σεζόν στην τηλεθέαση σημείωσε ο ημιτελικός του UEFA Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου που μετέδωσε το MEGA το βράδυ της Τετάρτης.

Το φίλαθλο κοινό απόλαυσε έναν αγώνα εφάμιλλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και έφερε το MEGA στην κορυφή με 24,1% στο γενικό σύνολο. Ο αγώνας σε σχολιασμό Κώστα Βερνίκου και περιγραφή Αντώνη Κατσαρού βρέθηκε πρώτος και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 24,2% σημειώνοντας τις καλύτερες επιδόσεις ανάμεσα στις φετινές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του UEFA Champions League.

Σε επιμέρους ανδρικό κοινό η αθλητική βραδιά σημείωσε εντυπωσιακό ποσοστό 40,5%. Η διαφορά από τον ανταγωνισμό διαμορφώθηκε σε τουλάχιστον 12,8 μονάδες στο δυναμικό κοινό, ενώ και στο γενικό σύνολο ο αγώνας προπορεύτηκε με περισσότερες από 8,3 μονάδες.

Η κάλυψη του αγώνα ξεπέρασε τα 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι φίλαθλοι συντονίστηκαν στο MEGA και για το Post Game με όλα τα παραλειπόμενα και πλούσιο ρεπορτάζ για το ματς. Η αθλητική εκπομπή με τους Παναγιώτη Περπερίδη, Μένιο Σακελλαρόπουλο και Αντώνη Καρπετόπουλο κατέκτησε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 11,9%.

Στο σύνολο του κοινού σημείωσε 12,3%.

Το επόμενο ραντεβού για τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς είναι προγραμματισμένο για την 1η Ιουνίου, στον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ντόρτμουντ που θα μεταδώσει το MEGA. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ