Μαρούσι: «Ήρθαν 10 άτομα στο σχολείο και πέταξαν κροτίδες, αυγά και νερόμπομπες» – Δεν θα υποβάλει μήνυση η καθηγήτρια που τραυματίστηκε

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα (28/05) το πρωί στο 6ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου, όταν 14χρονοι εξωσχολικοί πέταξαν κροτίδες, πέτρες, αυγά και νερόμπομπες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μία καθηγήτρια.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια του δεύτερου διαλείμματος, οπότε και τα παιδιά βρίσκονταν έξω στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Όπως μετέφεραν μαθητές στο Mega, «ήρθαν 10 άτομα, οργανωμένα με κουκούλες έξω από το σχολείο, και άρχισαν να πετάνε αυγά, κροτίδες και νερόμπομπες. Πέρα από τις μπάλες με νερό που έχουν ξαναπετάξει, όλα τα υπόλοιπα έγιναν πρώτη φορά».

Σύμφωνα με μία μαθήτρια που μίλησε στο Mega, κάποια στιγμή ακούστηκε ένας συναγερμός από ένα αυτοκίνητο, και τότε η καθηγήτρια που τραυματίστηκε ελαφρά βγήκε για να δει τι συμβαίνει. «Μετά μάθαμε ότι τελικά χτυπήθηκε από ένα δυναμιτάκι στο πόδι της. Από ότι ξέρουμε είναι μια χαρά, έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ. Οι εξωσχολικοί πετούσαν νερόμπομπες, πέταξαν αυγά που στόχευσαν και παιδιά».

Σύμφωνα με το Mega, η καθηγήτρια είναι στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, και παρά τις αρχικές σκέψεις της, δεν προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά των παιδιών. «Ήταν ένα κακόγουστο αστείο, δεν ξέρουμε τα παιδιά» λέει ένας άλλος μαθητής.

Σημειώνεται πως για το περιστατικό έχουν προσαχθεί 9 άτομα που φέρεται να φοιτούν στο 3ο Γυμνάσιο.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ