Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ, πήγαινα σπίτι και ήμουν σε μαύρη κατάθλιψη»

Αφιερωμένο στον Σασμό ήταν το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23/5.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν για όσα έχουν ζήσει αυτά τα τρία χρόνια, με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου να αποκαλύπτει την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε στην πορεία αυτών των τριών ετών.

«Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Γιάννη Καραγιάννη και από τον Κώστα Κωστόπουλο για τον Σασμό, ήταν για έναν ρόλο ο οποίος ακόμα δεν είχε γραφτεί απόλυτα. Ο ρόλος αυτός, όταν τον πρωτοδιάβασα, έτσι ασαφής όπως ήταν, εμένα με ιντρίγκαρε αμέσως. Έτσι, όχι απλά είπα το ναι αλλά ξεκίνησα να τον φωτίζω αυτόν τον ρόλο, να τον ψάχνω μέσα μου και να τον αναπτύσσω εσωτερικά μέσα από τα λόγια του σεναρίου» ανέφερε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Το σοκαριστικό βέβαια ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου. Τον οποίο, ως ρόλο, λάτρευα αλλά και τον Γιώργο Αμούτζα τον είχα αγαπήσει πολύ οπότε ήταν διπλό το σοκ. Το κλάμα που έριξα τότε… Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μόνη περίοδος, αυτή η εβδομάδα που έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, που όταν πήγαινα στο σπίτι ήμουν λίγο κουρασμένη για να το πω ευγενικά. Ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ