Μαριάννα Κιμούλη: «Όταν ερχόμουν σε ρήξη με τους γονείς μου υπήρχε μια κρυφή χαρά μέσα τους»

Η Μαριάννα Κιμούλη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική δουλειά στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ANT1.

Η νεαρή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους γονείς της, Γιώργο Κιμούλη και Μαρία Δαμανάκη.

«Με προστάτεψαν πάρα πολύ από τη δημοσιότητα, αλλά δεν προσαρμόστηκα ποτέ. Μου αρέσει να εκτίθεμαι μέσω της δουλειάς μου», ανέφερε αρχικά η Μαριάννα Κιμούλη.

Ενώ πρόσθεσε: «Είναι τελείως διαφορετική η εικόνα που έχω εγώ για τη μητέρα μου από τη δημόσια εικόνα της. Ήμουν πολύ αντιδραστική σαν παιδί και έκανα πάντα του κεφαλιού μου, περισσότερο διαφωνούσα με τους γονείς μου, παρά συμφωνούσα. Άργησα να το καταλάβω, αλλά συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που διαφωνούσα έντονα μαζί τους και ερχόμασταν σε ρήξη, υπήρχε μία κρυφή χαρά μέσα τους.

Σαν να γιορτάζουν την αυτονομία μου με έναν τρόπο. Πάντα ήθελαν να είμαι αυτόνομη, να έχω την άποψή μου», ανέφερε η Μαριάννα Κιμούλη.

Όσο για την αντίδραση του πατέρα της, όταν τον ενημέρωσε πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική: «Σίγουρα είχε ενστάσεις, αλλά δεν μου έχει πει τίποτα μέχρι σήμερα. Πάντα μου έλεγε η ζωή σου είναι η ζωή σου, θα κάνεις ό,τι θέλεις εσύ. Δεν με αντιμετώπισε ποτέ κτητικά», ανέφερε η κόρη του Γιώργου Κιμούλη καλεσμένη στο The 2Night Show.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ